راه های رسیدن به آرامش چیست؟ راز آرامش در چیست؟

راه های رسیدن به آرامش چیست؟ راز آرامش در چیست؟

راه های رسیدن به آرامش چیست؟ راز آرامش در چیست؟

1- مشكل را نادیده بگیرید و آرام نما باشید!  نادیده گرفتن نیمه ی هشیار، آرامش و آسودگی را باز می گرداند.

 

2- گاهی لباس با طرح های كودكانه بپوشید. چنین كاری یادآور روزهای شاد زندگی است.

 

3- تفاوت میان فرودست و فرادست، در نگرش ها است. فرادست كار خود را مهم می داند و با خشنودی كه از این طریق فراهم می شود به آرامش دست می یابد.

 

4- هنگامی كه بحث و تعارض كار را مشكل می كند، به سادگی از بحث دوری گزینید و آن را به زمانی دیگر موكول كنید و از آرامشی كه می توانید بدان دست یابید شگفت زده شوید.

 

5- یا رنگ صورتی یا سبز. هریك از این رنگ ها در دستیابی جان آشفته به آرامش اثری جادویی دارد.

 

6- جزئیات جذاب هر لحظه را دریاب، از هر صدا و رنگ نشاط آور شادمان شو، از چنین راهی است كه آرامش فرا می رسد.

 

7- در هرجا هستی و به هر جا می روی ، اندكی بر زیبایی آن مكان بیفزا، یا در زیبایی آنجا سهیم باش.

 

8- تعارف و خوشامد گویی احساسی نیكو پدید می آورد؛ حالتی كه از احساس مخاطب هم بهتر است.

 

9- مجال انتخاب و انجام دادن بسیار است، آن چه انجام شدنی نیست فراموش كن.

 

11- هر چه بیشتر گذشت داشته باشی، در انجام تمرین های آرام بخش تواناتر خواهی بود. با گذشت بیشتر، تشویش زندگی را كمتر كنید.

 

12- خوش خو باشید و با خوی خوش سخن بگویید. خوش خویی بیشتر، آرامش بیشتر.

 

13- جویای تغییر باشید و از داوری مهراسید. گشاده رو و تن آرام ، تغییر را بپذیرید.

 

14- در گریستن ، از نظر جسمی و روحی آرامشی است.

 

15- به هنگام تنش به كاری دیگر بپرداز. جایی بایست كه غالباً نمی ایستی ؛ جایی بنشین كه به عادت نمی نشینی؛ به گونه ای بیندیش كه تاكنون نمی اندیشیدی.

 

16- به باورهای آیینی خویش بپرداز، بی تردید یكی از آرامش بخش ترین رفتارها، روی آوردن به نیایش و نماز است.

 

17- زمانی را برای تمدد اعصاب در نظر بگیرید … مسلمآ همه ما در طول روز كارهای زیادی داریم كه یا دائم در حال انجام دادنشان هستیم ، یا به آنها فكر میكنیم. هر چند در ابتدا كار سختی به نظر می رسد اما سعی كنید در طول روز زمانی را به تمدد اعصاب اختصاص دهید تا بتوانید از حمله قلبی، اضطراب و خستگی مفرط جلوگیری كنید. زندگی شما ارزشمند است، با احساس فرسودگی وقت خود را هدر ندهید. كافی است هر روز 15 دقیقه از وقت خود را به تمدد اعصاب اختصاص دهید، ممكن است باور نكنید كه این كار چه كمك بزرگی به شما خواهد كرد.

 

18- همیشه یك دفتر یادداشت كوچك همراه خود داشته باشید … همه جا آنرا با خود ببرید، حتی شب ها آن را كنار تخت خود بگذارید. هر زمان كاری به نظرتان رسید كه باید آن را انجام دهید، فورآ یادداشت كنید، كم كم یك لیست خواهید داشت. هر از گاهی لیست را چك كنید، كارهای غیر ضروری را خط بزنید و با این روش حجم كارتان را سبك كنید. كارهایی كه انجام داده اید و از لیست حدف شده اند را مرور كنید. با كم تر شدن موارد موجود در لیست احساس می كنید زندگی تان در كنترل شماست و به این ترتیب سبك و راحت می شوید.

 

19- راحت بخوابید … اگر شب ها خوب نمی خوابید حتما تا به حال روش های درمانی بسیاری را امتحان كرده اید. روش های زیر را به شما پیشنهاد می كنیم :

 

قبل از خواب یكی از كارهای مورد علاقه تان را كه در طول روز وقت كافی برایش ندارید، انجام دهید. اگر شما از كتاب خواندن در تخت خواب لذت می برید، هر شب سعی كنید حداقل نیم ساعت قبل از خواب كتاب بخوانید. مطمئنا احساس خوبی خواهید داشت، درست مثل اینكه هر شب هدیه ای به خودتان می دهید. رایحه گل مورد علاقه تان می تواند آرامش بخش باشد، سوزاندن شمع یا عودی كه بوی سنبل می دهد در اتاق خواب كار مفیدی است. برخی مواقع برای زودتر به خواب رفتن، استفاده از چشم بند مفید است. درجه حرارت وسایل گرمایشی اتاق خوابتان را كاهش دهید، نور را به دلخواه تنظیم كنید و سعی كنید با آرامش به خواب روید.

 

20- هنگامی كه از سر كار به منزل می رسید، حداقل پانزده دقیقه استراحت كنید … از بچه ها و همسرتان بخواهید كه این وقت را به شما بدهند. به پشت بخوابید (ترجیحا روی زمین)، در حالی كه كمرتان با زمین در تماس است، زانوهایتان را بالا ببرید، سپس به آرامی پاهایتان را ازهم باز كنید و روی زمین قرار دهید.

 

دست هایتان را در طرفین تنه رها كنید، كف دستان رو به بالا باشد. سرتان را به یك جهت كمی متمایل كنید تا گردنتان در حالت مناسبی قرار بگیرد. در این حالت سعی كنید تك تك نقاط بدنتان را رها كنید، از یك پا شروع كنید، زانو ، ران پا و …. برای دستان نیز از انگشتان شروع كنید تا به گردن و صورت و چشم ها و پیشانی برسید. این روش در واقع یكی از حركات ورزش یوگاست.

 

21- سعی كنید با چشمان باز تمركز كنید … یك روش برای تمركز با چشمان باز این است كه به آرامی – بدون اینكه خیره شوید – به شعله یك شمع نگاه كنید. چراع ها را خاموش كنید، یك شمع روشن كنید، راحت بنشینید و به شعله آن بنگرید. هدف اصلی از این كار تمركز فكر شماست، بنابراین هرگاه حواستان پرت شد، سعی كنید به آرامی آنرا روی شعله متمركز كنید. آرامش ذهن پایه و اساس روش های تمدد اعصاب است. به همین دلیل است كه همیشه بعد از فعالیت های ورزشی احساس گرما و آرامش می كنید.

 

22- دوش بگیرید … منظور اصلی این است كه هر روز وقتی را به خودتان اختصاص دهید، به حمام بروید. چراغ را خاموش كنید، در وان بخوابید، چشمانتان را ببندید و در آرامش به موسیقی گوش بدهید.

 

23- آرامش خود را حفظ كنید … روش هایی كه برای تمدد اعصاب استفاده می كنید فقط مختص همان زمان نیست. سعی كنید در طول روز به طور مداوم آنها را تكرار و تمرین كنید، در غیر اینصورت تاثیری نخواهند داشت. آرامشی را كه بعد از هر روش بدست می آورید حفظ كنید. اجازه ندهید اتفاقات روزانه آرامش شما را مختل كند. به محض اینكه احساس كردید چیزی باعث به هم ریختن اعصاب شما می شود، به احساس آرامش خود فكر كنید.

 

24- خود را به خوبی بگذرانید … فراموش نكنید، اگر به خودتان بگویید من باید این كار را انجام دهم، ناخودآگاه نسبت به انجام آن جبهه می گیرید، بنابراین همیشه بگویید “من می توانم”. فعالیت های فیزیكی، همیشه احساس خوبی در بدنتان باقی خواهند گذاشت.

 

25- كارهایی كه دوست دارید انجام دهید … زندگی تان را بدون دنبال كردن رویاهایتان پیش نبرید. انجام دادن كارهایی كه دوست دارید به خودی خود نوعی احساس آرامش به همراه دارد. حتی اگر قادر نیستید كاری را كه دوست دارید انجام دهید، زمانی را به آن اختصاص دهید. همین كافی است و چه بسا كم كم باعث شود كاری كه مجبور به انجامش هستید دوست داشتنی تر از قبل به نظر برسد.

 

26- مهمترین نكته : همیشه سعی كنید مقداری از وقتتان را با دوستان و خانواده بگذرانید … هیچگاه كارتان را به اشخاصی كه دوستشان دارید ترجیح ندهید. همیشه برای كسانی كه دوست دارید وقت بگذارید. با دیدی وسیع به چیزهایی كه باعث رضایت شما در زندگی می شود بنگرید، سعی كنید بدون پشیمانی زندگی كنید.

 

27-آسان‌گیری به خود : به‌نظر بسیاری از متخصصان، در محیط‌های کار بیشترین فشار از طرف خود شخص بر او وارد می‌شود. این فشارها گاهی از زیاده خواهی‌ها است، گاهی برنامه‌ها و مهلت‌هائی است که برای خود تعیین می‌کند، منطقی بیندیشید تاجائی برای آرامش شما وجود داشته باشد.

 

28-آسودگی از شرّ مهلت‌ها وقتی کسی برای انجام کاری مهلتی برای شما تعیین می‌کند، زود آن را به‌عنوان فرصتی برای خود تعبیر کنید. فرصتی که هر طور دل شما بخواهد می‌توانید از آن استفاده کنید. به این ترتیب شما تصمیم گیرنده خواهید بود و نه کس دیگر.

 

29-ابرو بالا انداختن یک راه‌حل ساده، برای رهائی از فشارهای عصبی که در صورت و ابروها جمع می‌شوند، با ”تعجب“ نگاه کردن است. برای رهائی از این کار کمی ابروهای خود را بالا بیندازید، آن قدر که گوشه‌های دهان نیز کمی به بالا کشیده شوند.

 

30-اجازهٔ پیشرفت به دیگران برای حفظ سلامت فکری در زمان انجام کار، بهترین شیوه محول کردن بعضی کارها به دیگران است. رمز موفقیت در انجام کار، تمرکز بر کارهائی است که خود شما می‌توانید بهتر انجام دهید و کشیدن از کارهائی است که دیگران بهتر انجام می‌دهند.

 

31-ادامه به زندگی معمولاً، انسان‌ها عادت‌های خنده‌داری دارند. گاهی می‌خواهند گذشته را بسازند، گاهی هم این مسئله برای آنها مهم است که چه کرده‌اند، چه کار ممکن بود انجام دهند، چه کار باید انجام می‌دادند. افراد آرام معمولاً به خود می‌گویند که برای تغییر گذشته، هیچ کاری نمی‌شود کرد، سپس به لذت بردن از زندگی ادامه می‌دهند.

 

32-استراحت به خود با انجام یک کار و قبل از شروع به‌کار دیگری، چند دقیقه‌ای استراحت کنید و سپس کار جدید را شروع کنید. فراموش نکنید، همین چند دقیقه می‌تواند خستگی شما را از بین ببرد و برای کار بعدی آماده شوید.

 

33-استراحت پس از هدف وقتی مسیر رسیدن به هدف آسان‌تر می‌شود که برای دستیابی به‌ آن برای خود پاداش قائل شوید.

راه های رسیدن به آرامش چیست؟ راز آرامش در چیست؟

در ادامه این مطلب در فراناز بخوانید که راز آرامش در چیست؟

1-راز آرامش درون ، خویشنداری است. انرژی های خود را پراکنده نکن. آنها را تحت نظر داشته باش و به طرز مفیدی هدایت کن…

۲- راز آرامش درون ، در این است که هرکاری را با حواس جمع و علاقه انجام دهی.

۳- راز آرامش درون ، در زمان حال زندگی کردن است . گذشته و آینده را در چرخه ذهنی ابدیت رها کن.

۴- راز آرامش درون ، در آسایش درون است. آسایش جسمانی ، عاطفی ، ذهنی و سپس معنوی است.

۵- راز آرامش درون ، در دل نبستن است. این را بدان که در حقیقت هیچ چیز و هیچ کس به تو تعلق ندارد.

۶- راز آرامش درون ، در شادی است. افکار شادی آفرین را آگاهانه حفظ کن.

۷- راز آرامش درون ، در آروز نداشتن است. این را بدان که شادی در درون تو جای دارد، نه در اشیاء و شرایط خارج از وجود تو .

۸- راز آرامش درون ، در این است که همه چیز را همانطور که هست بپذیری. آنگاه با امید و آرامش در جهت بهبودی آن قدم برداری.

۹- راز آرامش درون ، در درک این مطلب است که تو نمی توانی دنیا را تغییر دهی. اما می توانی خودت را تغییر دهی.

۱۰- راز آرامش درون ، در دوستی با افراد مثبت است. از معاشرت با افرادی که طبیعتی خالی از صفا و صمیمیت دارند اجتناب کن.

۱۱- راز آرامش درون ، در ایجاد آرامش در محیط اطراف خویش است.

۱۲- راز آرامش درون ، در یک زندگی ساده است. ضروریات زندگی را دوباره برای خود تعریف کن.

۱۳- راز آرامش درون ، در یک زندگی سالم است. هر روز ورزش کن، غذای مناسب بخور و نفس عمیق بکش.

۱۴- راز آرامش درون ، در داشتن وجدانی پاک است. به آرمان هایت پایبند باش.

۱۵- راز آرامش درون ، در رفتار آزادانه است. رفتاری که بر آمده از خود واقعی ات باشد، نه افکار دیگران.

۱۶- راز آرامش درون ، در این است که در تمام مراحل زندگی از حق پیروی کنی.

۱۷- راز آرامش درون ، در غبطه نخوردن به مال دیگران است. این را بدان که آنچه حق توست، هر طور شد خود را به تو خواهد رساند.

۱۸- راز آرامش درون ، در گله مند نبودن است. آنچه دنیا به تو می بخشد، در مقابل چیزی است که پیش تر ، تو به او بخشیده ای.

۱۹- راز آرامش درون ، در این است که اشتباهات خود را بپذیری و بدانی که فقط خود تو می توانی آنها را به موفقیت تبدیل کنی.

۲۰- راز آرامش درون ، در این است که بر دشمن درونت غلبه کنی، نه اینکه او را سرکوب کنی.

۲۱- راز آرامش درون ، در تمرین اراده است. حتی اگر نفست به شدت مخالف باشد.

۲۲- راز آرامش درون ، در این است که دلت همیشه شاد باشد، حتی هنگامی که دیگران عبوس هستند.

۲۳- راز آرامش درون ، در این است که به جای توقع خوشحالی از دیگران، خود آنها را خوشحال کنی.

۲۴- راز آرامش درون ، در این است که خیر و سلامت دیگران را خیر و سلامت خود بدانی.

۲۵- راز آرامش درون ، در بی آزار بودن است. هرگز عمدا کسی را نرنجان….

 

راه های رسیدن به آرامش چیست؟ راز آرامش در چیست؟

آرامش از دید بزرگان ببینید…

آرامش اگر همیشگی باشد سستی و پلشتی در پی دارد . ارد بزرگ

***************************

از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی. دیپاک چوپرا

***************************

ما در بین کسانی که با ما هم عقیده اند، احساس آرامش داریم، ولی وقتی بزرگ می شویم که بین کسانی باشیم که با ما هم عقیده نباشند. فرانک

***************************

تنها آرامش و سکوت سرچشمه‌ی نیروی لایزال است. داستایوفسکی

***************************

اندیشه برتر در روزهای توفانی و آشوب و در همان حال خموشی و آرامش ، توانایی برتر خویش را از دست نمی دهد. ارد بزرگ

***************************

آرامش گهواره ای ست بر دامن خاک و سنگ پله هایی به جانب افلاک . جبران خلیل جبران

***************************

به زیبائی بیاندیش ، نه برای انگیزش ، که در جهت تعالی . زیبائی به هر جا آرامش می آورد ، چه دست ساز انسان چه طبیعی. پاول ویلسون

***************************

وقتی انسان آرامش را در خود نیابد ، جستجوی آن در جای دیگر کار بیهوده ای است.لارو شفوکو

***************************

آرامش،زن دل‌انگیزی است که در نزدیکی دانایی منزل دارد. اپیکارموس

***************************

جایی که شمشیر است آرامش نیست . ارد بزرگ

***************************

دانش امروز فر بسیاری در پی داشته ، اما نیروی جاری سازی آرامش به روان ما را ندارد . امنیت را بزرگان خردمند به ما می بخشند . ارد بزرگ

***************************

آرامش مدام نیز کسل کننده است. گاهی طوفان هم لازم است . فردریش نیچه

***************************

می گویند رسیدن به آرامش هدف است باید گفت آرامش تختگاه نوک کوه است آیا کوهنورد همیشه بر آن خواهد ماند ؟ بیشتر زمان زندگی او در پایه و دامنه کوه می گذرد به امید رسیدن به آرامشی اندک و دوباره نهیب دل و دلدادگی به فرازی دیگر . ارد بزرگ

مطالب داغ هفته اخیر