مد شدن عمل زیبایی گوش الاغی (گوش جنی) (+تصاویر)

مد شدن عمل زیبایی گوش الاغی (گوش جنی) (+تصاویر)

عکس هایی از گوش الاغی،گوش مثل خر،گوش الاغی چرا مد شده،گوش خری،جراحی گوش خری،جراحی گوش الاغی،گوش جنی،جراحی گوش

براساس آمارهای غیر رسمی، ایران یکی از کشور‌های صاحب رکورد عمل جراحی بینی در جهان محسوب می‌شود. براساس تحقیقات مشترکی که انجمن تحقیقات راینولوژی ایران با همکاری دانشگاه جان هاپکینز آمریکا در سال 92 انجام داده است، میزان جراحی‌های زیبایی بینی در ایران، هفت برابر آمریکا محاسبه شده است.

 

مد شدن عمل زیبایی گوش الاغی (گوش جنی) (+تصاویر)

بر طبق آمار انجمن تحقیقات راینولوژی ایران، سالانه بیش از 80 هزار جراحی زیبایی بینی در کشور انجام می‌گیرد. به‌گفته دکتر محسن نراقی، رئیس این انجمن، 50 درصد مراجعان برای انجام جراحی بینی بطور واقعی نیازی به این عمل ندارند.

 

دکتر نراقی گفته است که جراحی بینی در ایران از اواخر دهه شصت شتاب روزافزونی به خود گرفته و به‌طور عمده زنان را به خود جذب کرده است. اما آمار‌ها در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که مردان نیز در زمره افراد خواستار جراحی زیبایی بینی قرار گرفته‌اند. طبق گزارش‌ها، اغلب این افراد در گروه سنی 17 تا 25 سال قرار دارند. در میان جراحی‌های زیبائی جراحی گوش اما پدیده ای نو است که در سال‌های اخیر، ایرانیان از آن استقبال کرده‌اند.

 

مد شدن عمل زیبایی گوش الاغی (گوش جنی) (+تصاویر)

 

گوش الاغی

در عمل زیبایی موسوم به “گوش الاغی” با برش قسمت بالایی گوش و سپس بخیه زدن، فرم گوش را تیز می‌کنند. عملی که در نتیجه‌ی آن و با تغییر فرم طبیعی گوش، بازگشت به حالت اولیه ناممکن می‌شود.

 

عمل زیبایی گوش در ایران در ماه‌های اخیر رواج یافته است. اما هافینگتون پُست در سال 2011 ، از این عمل با نام “گوش‌ های جنی” یاد کرده و آن را جدیدترین عمل زیبایی نامیده است. گفته می‌شود که میل به داشتن گوش‌های مثلثی، در آغاز نوعی الگوبرداری شمایلی از شخصیت‌های جادویی فیلم “ارباب حلقه‌ها” بوده است.

 

 گروهی از کارشناسان بر این باورند که افزایش اغراق‌آمیز جراحی‌های زیبایی در ایران، از منظر آسیب‌شناختی، می‌تواند ناشی از اقتصاد ناسالم و افزایش شدید شکاف طبقاتی در جامعه‌ی ایران باشد. گروهی دیگر نیز عواملی نظیر فقدان نظارت از سوی وزارت بهداشت بر حوزه‌ی درمان را در این زمینه دخیل دانسته‌اند.

 

روزنامه خراسان ضمن گفت‌وگو با دکتر محمد حسین قربانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در این باره می‌نویسد: «امروز خیلی از کارها در کشور مد شده است که جراحی زیبایی یکی از آن‌هاست و با داشتن هزینه‌های گزافی که بر اساس تعرفه‌های غیرواقعی پرداخت می‌شود، بسیاری از جوانان و حتی نوجوانان برای انجام عمل جراحی زیبایی به پزشکان مراجعه می‌کنند».

 

دکتر قربانی می‌افزاید: «حتی در برخی مراکز دولتی هم با استفاده از زیرمیزی چنین جراحی‌هایی صورت می‌گیرد که خود باعث شده روند درمان با استفاده از جراحی‌های زیبایی از مسیر اصلی منحرف شده و به جاده خاکی برود».  وی عامل دیگر را نظارت نداشتن وزارت بهداشت در حوزه درمان می‌داند و معتقد است، ضعف در نظارت موجب شده که حتی غیرمتخصصان هم عمل جراحی زیبایی انجام دهند و در واقع بازار عمل‌های جراحی زیبایی داغ شود.

 

بر اساس گزارش گاردین در سال 2013 ، در حالی که در شهر تهران تنها 157 مرکز مجاز انجام عمل زیبایی وجود دارد، اما بیش از 7 هزار نفر در حال حاضر در پایتخت به انجام این کار مشغول هستند.

 

گردآوری : فراناز

جدیدترین مطالب سایت