بهترین کانال خفن تلگرام باحال

روغن کندر چیست و چه فوایدی دارد؟

روغن کندر چیست و چه فوایدی دارد؟

روغن کندر که منبع آن کشورهای عمان، سومالی و یمن است، خواص بسیاری دارد. به همین دلیل از آن در ساخت عطرها و لوازم بهداشتی آرایشی نیز استفاده می شود.

*  لکه های ایجاد شده بر اثر آکنه، جراحی و ترک پوست و … را از بین می برد.

* کاهش دهنده چین و چروک است و با بازسازی مجدد سلول های پوست ، آن را جوان نگه می دارد.

* استفاده از این روغن طبیعی روی ناخن، باعث تقویت آن می شود.

* از این روغن به عنوان ضدعفونی کننده زخم ها و بریدگی ها استفاده می شود.

* مصرف منظم آن، زگیل را از بین می برد.

* ورم ایجاد شده بر اثر گزیدگی حشرات را کاهش می دهد.

 

 

خاصیت آن برای مو:
* در صورت استفاده منظم از روغن کندر، شوره سر برطرف می شود.

* باعث براقی مو می شود.

* از ریزش مو جلوگیری می کند.

 

 

خاصیت های دیگر روغن طبیعی کندر:
* درد مفصل و دردهای التهابی را تسکین می دهد.

* با کمک به گردش خون، درد عضله را کاهش می دهد و برای مبتلایان به روماتیسم مفید است.

* ماساژ با این روغن، کمردرد را کم می کند.

 

گردآوری : فراناز

loading...

پربیننده ترین مطالب سایت

مطالب پربازدید هفته