چگونه مکالمه را با یک دختر یا پسر برای دوستیابی شروع کنیم؟

چگونه مکالمه را با یک دختر یا پسر برای دوستیابی شروع کنیم؟

چگونه مکالمه را با یک دختر یا پسر برای دوستیابی شروع کنیم؟

 

زمان هایی در زندگی شما (چه دختر و چه پسر) وجود دارد که نیاز به داشتن دوست دارید و میخواهید بدانید چطور میتوان دوست جدید پیدا کرد. خجالت کشیدن، ندانستن و اطمینان نداشتن از راه درست نزدیک شدن به دیگران و یا حتی عدم اعتماد به نفس به دلیل اینکه فرد مورد نظر شما آنطور که انتظار دارید به شما عکس العمل نشان نمیدهد میتوانند از دلایل مهم برای ناکامی در دوستیابی باشند.

 

در این مطلب با ۷ نکته و راهنمایی برای پیدا کردن دوست خوب آشنا خواهید شد و با عمل به چند نکته ی ساده میتوانید با فرد مورد علاقه ی خود آشنا شوید.

 

1- زمان بیشتری را در جمع سپری کنید

 

اگر در پی یافتن دوست جدید هستید باید در معرض دید باشید تا بتوانید دیگران را ملاقات کنید. برای مثال در محیط دانشگاه در گروه دوستان قرار بگیرید، قرار نیست جمعیت زیادی دور هم گرد شوید، حتی یک گروه سه تا چهار نفری نیز کافی است. به خاطر داشته باشید که کسی درب منزل شما را برای دوست شدن با شما نخواهد زد! بجای تلف کردن وقت برای بازیهای کامپیوتری، به بیرون از منزل بروید.

 

2- عضویت در باشگاه ها و کلاسهای مختلف

 

در باشگاه ها، کلاسها و یا فعالیت های گروهی که با علایق شما همخوانی دارند عضو شوید. اکثر افرادی که در این گروه ها فعالیت دارند با شما علایق مشترکی دارند. هرچند لازم نیست در تمام موارد با یکدیگر هم نظر باشید. در حقیقت بهترین دوستی ها بین افرادی است که علایق یکسان آنها زیاد نیستند!

 

در صورتی که درپی دوستی با مشخصات خاص میگردید میتوانید از شبکه های اجتماعی نیز استفاده کنید. فیسبوک، گوگل پلاس و … سایتهای محبوبی برای اینکار هستند. باشگاه های ورزشی و یا عضویت در کلوب هواداران باشگاه مورد علاقه ی شما نیز راه دیگری برای یافتن دوستان جدید است. (به جمع هواداران عصرعلم در فیسبوک بپیوندید!)

 

3- با دیگران صحبت کنید

 

ممکن است در گروه ها و کلاسهای مختلف حضور داشته باشید ولی دوستی نداشته باشید. برای دوست شدن با دیگران باید صحبت کنید. صحبت کردن با سایر افراد شانس شما را برای دوست شدن بسیار افزایش خواهد داد. خودتان را محدود به افراد خاصی نکنید. با هر فردی که دوست داشته باشید میتوانید صحبت کنید. یک فروشنده ی فروشگاه، فرد کناری شما در اتوبوس یا هر فردی که در اطراف شما حضور دارد.

 

انتهای اکثر مکالمات بن بست است و ممکن است شما مجددا با آن فرد صحبت نکنید ولی همین مکالمه ی کوتاه میتواند باعث آشنایی و ایجاد پیش زمینه شود. در واقع دوستی جدیدی شکل گرفته است که باید آن را زنده نگاه دارید.

 

4- ارتباط چشمی برقرار کنید و لبخند بزنید

 

اگر شما ظاهری جدی و غیر دوستانه دارید، مردم کمتر رغبت پیدا میکنند که سمت شما بیایند و یا دوستی شما را بپذیرند. از خشک بودن، سرد بودن و خیلی جدی بودن اجتناب کنید. ممکن است در محیطی لازم باشد اینچنین باشید ولی اجازه ندهید در تمام موقعیت ها چنین ظاهری داشته باشید. به دیگران نگاه کنید ولی نه به حالت خیره شدن، نگاهی کوتاه همراه با لبخندی ملایم باعث میشود احساس خوبی به دیگران بدهید و شما را راحت تر قبول کنند.

 

5 – خودتان را معرفی کنید

 

در انتهای صحبت، خودتان را معرفی کنید. میتوانید خیلی ساده و راحت اینکار را انجام دهید، برای مثال ” راستی، اسم من … است”. هنگامی که شما خودتان را معرفی میکنید، فرد مقابل نیز چنین کاری را انجام خواهد داد. حتما نام او را به خاطر بسپارید. اگر در دفعات بعدی آن طرف بداند که شما از ملاقات قبلی چیزهای مربوط به او را فراموش نکرده اید، نه تنها شما را باهوش تر میپندارد، بلکه این احساس را خواهد داشت که شما به وی توجه دارید و همین نکته برای شروع یک دوستی صمیمی بسیار با اهمیت است.

 

6- کسی را تحت فشار قرار ندهید

 

هیچ کس دوست ندارد تحت اجبار و فشار قرار بگیرد. در صورتی که فردی به درخواست شما واکنش مناسب نشان نداد زیاد اصرار نکنید. به طور کلی، سعی کنید روند دوست شدن به آرامی طی شود و عجله نکنید. ممکن است فرد مورد نظر شما در آن لحظه دارای شرایط خوبی از لحاظ روحی یا فکری نباشد. اصرار شما در این موارد باعث بجا ماندن یک خاطره ی ناخوشایند خواهد شد.

 

7- گوش دهنده ی خوبی باشید

 

بسیاری از افراد فکر میکنند برای دوستی باید جذاب بنظر برسند و علاقه ی اطرافیان را به خود جلب کنند. بله این تصور درستی است ولی مساله ی مهم تر این است که به دیگران نشان دهید به آنها علاقه مند هستید. با دقت به حرفهای دیگران گوش کنید، جزئیات مهم را در خصوص آنها به خاطر بسپارید.

 

شما نمیخواهید پسر یا دختری باشید که همیشه بهترین داستانها را برای تعریف کردن دارد و یا کسی باشید که موضوع را آنطور که میخواهید تغییر دهید، بجای آن سعی کنید مکالمه را ادامه دهید. گوش کردن به حرف فرد مورد نظر باعث ایجاد اعتماد و آرامش میشود. باید اعتماد به نفس خود را حفظ کنید.

 

اکثر مردم دارای اعتماد به نفس کافی نیستند. آنها اغلب گوشه گیر و ترسو هستند و از شروع کردن یک مکالمه ی جدید ترس و واهمه دارند. ترس را از خود دور کنید و جسارت داشته باشید. در کمال ادب مکالمه را آغاز کنید. اولین قدم همیشه سخت است ولی میتوان بر این شرایط غلبه کرد و کارها را آنطور که میخواهید پیش ببرید.

 

شما برای دوست پیدا کردن چه روشی دارید؟ آیا از روشهای ذکر شده در این مطلب استفاده میکنید و یا روشهای بهتری سراغ دارید؟ در بخش دیدگاه ها با ما صحبت کنید.

 

مطالب مرتبط :

 

چگونه از دوستی به ازدواج برسیم؟

 

طریقه دوست داشتن و عاشق یک نفر بودن

جدیدترین مطالب سایت