دانستنی های جالب و خواندنی درباره ببرها

دانستنی های جالب و خواندنی درباره ببرها

دانستنی های جالب و خواندنی درباره ببرها

 

ببر بزرگ ترین گونه خانواده گربه ها است.

توله ببرها وقتی که حدود 2 سال سن دارند مادرشان را ترک می کنند.

ببرها شناگران خوبی هستند و می توانند 6 کیلومتر را شنا کنند.
طول ببرها می تواند به 3.3 متر (11 فوت) و وزنشان به 300 کیلوگرم (660 پوند) برسد.

زیر گونه های ببرها شامل ببر سوماترایی، ببر سیبری، ببر بنگال، ببر جنوب چین، ببر مالایایی و ببر هندوچینی است.
بسیاری از زیر گونه های ببرها یا در معرض خطر انقراضند و یا منقرض شده اند. انسان ها از طریق شکار و تخریب زیستگاه علت اصلی این وضعیتند. (نوعی از ببر به نام ببر مازندران یا ببر هیرکانی یا ببر کاسپین نیز وجود داشته که در ناحیه گسترده‌ای از غرب چین تا سواحل دریای سیاه می ‌زیسته ‌است. این گونه از ببر حدود نیم قرن پیش منقرض شده‌ است.)

این مطلب از سایت فراناز کپی شده است برای خواندن مطالب بیشتر به این وب سایت مراجعه کنید.

ببرها معمولاً در شب به تنهایی شکار می کنند.
سرعت ببرها به بیش از 65 کیلومتر در ساعت (40 مایل در ساعت) می رسد.
ببرها کمتر از 10 درصد شکارهایشان را با موفقیت به انجام می رسانند.
ببر سفید که ببر نادری است حامل ژنی است که تنها در حدود یک در هر 10000 ببر یافت می شود.

ببرها به راحتی می توانند بیش از 5 متر طول را بپرند.
زیر گونه های مختلف ببرها جانوران ملی کشورهایشان هستند. از جمله جانوران ملی بنگلادش، هند، کره شمالی، کره جنوبی و مالزی هستند.
هر روز ببرهای بیشتر و بیشتری به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شوند.
ببرهایی که با نژاد شیر به هم آمیخته می شوند به عنوان تایگون و لایگر شناخته می شوند.

 

گردآوری : فراناز

پربیننده ترین مطالب سایت

پربازدید هفته
پربازدید ماه