زندگی مجردی از نظر روانشناسی خوب است یا بد؟

زندگی مجردی از نظر روانشناسی خوب است یا بد؟

زندگی مجردی از نظر روانشناسی خوب است یا بد؟

در اینجا ده دلیلی که نشان می دهند مجردی آنقدرها هم وحشتناک نیست را به شما معرفی می کنیم.

 

 

1.    نیازی به سازش نیست
زمانی که مجرد هستید می توانید هر کاری که دلتان می خواهد را انجام دهید، بدون اینکه مجبور باشید خودتان را با  نیازها و تمایلات یک نفر دیگر سازگار کنید. مجبور نیستید از هیچ یک از چیزها و کارهایی که دوست دارید به خاطر دیگری بگذرید، می توانید خود خودتان باشید، بی اینکه نیاز داشته باشید برای خوشایند طرف مقابل جنبه ای از وجودتان را مخفی کنید یا از چیزی بگذرید.

 

 

2.    نیازی به توجیه و توضیح نیست
نه تنها مجبور نیستید از علائق خود بگذرید، بلکه نیازی نیست دلیل لذت بردنتان از این کارها را نیز برای کسی توضیح داده و یا توجیه کنید. بدون اما و اگر حس آزادی را تجربه می کنید.

 

 

3.    احساس گناه ندارید
احساس گناه از آن دسته چیزهایی است که مسلما اگر نباشد زندگی خیلی بهتری خواهیم داشت. سازش و توضیح دادن و توجیه کردنی که در موارد قبلی مورد بحث قرار گرفتند کارهایی هستند که ما برای حفظ رابطه خود انجام می دهیم. ما از این که طرف مقابل را از دست بدهیم وحشت داریم. از این که زمانی را صرف خود و کارهایی که دوست داریم بکنیم احساس گناه کرده و فکر می کنیم رفتارهایی که از خود بروز داده ایم خودخواهانه بوده اند.

 

 

4.    حسادت و حس عدم امنیت
مشکلاتی که به خاطر حسادت خودتان یا طرف مقابلتان داشته اید را به خاطر می آورید؟ زمانی که مجرد باشید دیگر خبری از این مشکلات نیست، دیگر نیازی نیست که نگران از دست دادن طرف مقابلتان و یا نگران کسانی که اطراف او هستندباشید، دیگر نیازی نیست برای کارها و رفتارهایی که حسادت او را بر می انگیزند توجیهی بیابید. شما تبدیل به مهمترین شخص زندگی خودتان می شوید. خداحافظ حسادت.

 

 

5.    دوستان
«باز هم میخوای با دوستات بری بیرون؟»، «مگه نمی دونی من دوست ندارم با این دوستت ارتباط داشته باشی؟»،حتما خیلی از شما هم در رابطه تان با چنین جمله هایی از طرف مقابلتان مواجه شده اید. آنها ممکن است حتی به دوست های شما هم حسادت کنند و زمانی که با آنها می گذرانید را محدود کنند. در حالی پس از جدایی این دوستانتان هستند که در کنار شما باقی خواهند ماند و شما را در پشت سر گذاشتن این مرحله یاری خواهند کرد. پس حالا که مجرد هستید قدر دوستانتان را بدانید و بیشتر با آنها وقت بگذرانید.

 

 

6.    می توانید هویت خود را پرورش دهید
گاهی شما آنقدر در رابطه خود غرق می شوید که خودتان را فراموش می کنید. شما چه کسی هستید و چه ویژگی هایی دارید؟ زندگی مشترک چه تاثیری روی شما گذاشته است؟ چقدر تغییر کرده اید؟ حالا وقتش است که به این مسئله بیندیشید و خود واقعیتان را باز بیابید.

 

 

7.    برای خودتان وقت بگذارید
همانطور که پیش از این اشاره شد، مجردی به معنای آزادی در انجام آنچه می خواهید، در زمانی که می خواهید و با کسانی که می خواهید است، بدون اینکه نیازی به توضیح و توجیه خواسته هایتان باشد. از این فرصت استفاده کنید و به استقبال از استقلال خود بروید. می توانید وقت بیشتری را صرف خود و خواسته هایتان کنید، به خودتان و حتی ظاهرتان رسیدگی کنید و از تنهایی خود نیز لذت ببرید.

 

 

8.    رویاهایتان را دنیال کنید
مجردی این توانایی را به شما می دهد که رویاهایتان را دنبال کنید. دلتان می خواهد به سفر دور دنیا بروید؟ می خواهید بلندترین قله ها را فتح کنید؟ مجردی انجام این گونه کارها را برای شما بسیار ساده تر خواهد کرد. مجردها کارهایی می توانند بکنند که افرادی که در یک رابطه هستند به دلیل تعهدات و مسئولیت هایی که دارند نمی توانند انجام دهند. راه هایی که پیش از این نمی توانستید حتی به آنها فکر بکنید را در پیش بگیرید بی آنکه نگران نیمه دیگرتان باشید.

 

 

9.    استقلال اقتصادی
دیگر مجبور نیستید در درآمد خود با دیگری شریک باشید. خودتان پول خودتان را در می آورید و آن را آنگونه که خودتان دلتان می خواهد خرج می کنید. خبری از حساب مشترک بانکی و تقسیم درآمد هایی که به دست آورده اید نیست و کسی به شما نمی گوید که پولتان را خرج چه چیزی بکنید یا برای چه چیزی پس انداز کنید و یا پولتان را برای چه چیزی صرف کرده اید.

 

 

10.    استقلال احساسی
این بخش احتمالا مهمترین مورد از تمامی موارد موجود باشد. شریک شما همیشه از لحاظ احساسی طوری که شما انتظار دارید رفتار نمی کند. آنها بسیاری از مواقع احساسات و افکار شما را به درستی درک نمی کنند و حمایت احساسی مورد انتظارتان را نشان نمی دهند. زمانی که مجرد هستید نیازی به توضیح خوشحالی، ناراحتی، عصبانیت، خستگی و بدخلقی خود به دیگری ندارید.

 

در پایان باید این نکته را یاداوری کنیم که تمامی این موارد زمانی صحت دارد که شما نیمه دیگر خود را پیدا نکرده باشید و صرفا جهت اینکه تنها نمانید بخواهید وارد رابطه ای شوید که بر اساس شناخت کافی و علاقه دوجانبه شکل نگرفته باشد. همچنین باید به خاطر داشته باشید که مجردی خیلی بهتر از ادامه رابطه ای است که نیازهای عاطفی و جسمی شما را آنطور که باید برآورده نسازد و فقط از ترس تنها ماندن و دید منفی موجود در جامعه نسبت به افرادی که از یکدیگر جدا می شوند حفظ شود.

جدیدترین مطالب سایت