رقص تانگوی روبروی مسجدی در اصفهان(عکس)

رقص تانگوی روبروی مسجدی در اصفهان(عکس)

به تازگی نیز ویدیویی از دو جوان که در اصفهان در حال رقص تانگو هستند در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

 

در بین سال‌ها ی۱۸۸۰ تا ۱۹۳۰ میلادی تقریبا شش میلیون مهاجر وارد آرژانتین شدند. بیشتر این مهاجران  از جنوب اروپا بودند که با توجه به سیاست مهاجر‌پذیری آرژانتین و به دنبال زندگی راحت تر به این کشور رفتند. بعد از اینکه با مقاومت زمینداران بزرگ، اصلاحات ارضی با شکست روبرو شد وضعیت اقتصادی در این کشور رو به وخامت گذاشت و فقر و بیکاری گسترش یافت.

قوم های مهاجر به آرژانتین سازها و رقص‌های خود را نیز با خود به این کشور بردند. در بنیاد رقصی که بعدها تانگو نامیده شد، عناصر یا اِلمان‌های رقص “مازورکا”ی لهستانی‌ها و ساز “آکاردئون بایان” آلمانی‌ها و رقص‌های دیگری چون والس، لندلر دیده می‌شود.

 

رقص تانگوی روبروی مسجدی در اصفهان(عکس)

 

برخی از محققان احتمال می‌دهند که واژه تانگو از “Tambo” که به معنی جشن پرسروصدای سیاهیان است گرفته شده است. برخی دیگر نیز احتمال می‌دهند که از فعل پرتغالی تانگر “Tanger” به معنی لمس کردن باشد که با این حساب تانگو “Tango” عبارت “من لمس می‌کنم” معنی می‌دهد.

تا ده‌ها سال رقص تانگو در میان اشراف حاکم بر آرژانتین رقص افراد فقیر و بی سروپا محسوب می‌شد. قبل از آغاز جنگ جهانی اول، تانگو به اروپا راه یافت و نخست پاریس را تصرف کرد. در آن دوران آنچه در پاریس پذیرفته می‌شد، “شیک” به حساب می‌آمد و رقصیدن تانگو در پاریس باعث شد نظر اشراف آرژانتین به این رقص تغییر کند.

در ایران در سال‌های اخیر کلاس‌های رقص که البته رسما در مورد آنها تبلیغاتی نمی‌شود به وجود آمده و جوانان ایرانی با شور و شوق در کلاس‌های تانگو، سامبا، سالسا، زومبا و دیگر رقص‌های آتشین ثبت نام می‌کنند. به تازگی نیز ویدیویی از دو جوان که در اصفهان در حال رقص تانگو هستند در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

 

گردآوری : فراناز

جدیدترین مطالب سایت