بهترین راه گرم كردن شیر کودک درون شیشه چیست؟

بهترین راه گرم كردن شیر کودک درون شیشه چیست؟

بهترین راه برای گرم كردن شیر کودک درون شیشه چیست؟

می توانید شیشه را در آب گرم (نه جوش) قرار دهید یا زیر شیر آب گرم بگیرید. البته باید گفت كه از نظر سلامتی گرم كردن شیر هیچ مزیت خاصی ندارد (هر چند كودك ممكن است شیر گرم را ترجیح دهد).

 

در واقع اگر بتوانید كودكتان را به خوردن شیر با دمای معمولی یا حتی كمی سرد عادت دهید كارتان خیلی راحت می شود.

 

هیچگاه از مایكروویو برای گرم كردن شیشه استفاده نكنید زیرا مایكروویو مواد را بصورت نامنتاسب گرم می كند و ممكن است قسمت هایی از مایع گرم شود و قسمت هایی از آن داغ و این می تواند سبب سوختگی گردد. گرم كردن با مایكروویو همچنین سبب شكسته شدن تركیبات غذایی در شیر خشك می شود.

 

آیا باید شیشه شیر را قبل از شیر دادن استرلیزه كرد؟

قبل از اولین استفاده از یك شیشه جدید، باید شیشه، سر شیشه و حلقه سر شیشه را بمدت 5 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و استرلیزه كرد. سپس شیشه را روی پارچه تمیزی بگذارید تا خشك شود. پس از آن شستشو با آب گرم و مایع ظرفشویی یا در ماشین ظرفشویی كفایت می كند.

 

توجه: در صورتیكه از آب چاه استفاده می كنید بهتر است هر بار شیشه را بجوشانید.

 

 

چند وقت یك بار باید به كودك شیر داد؟

در این مورد نیز مثل زمانی كه كودك از شیر مادر تغذیه می كند، بیشتر متخصصین بر این باورند كه در هفته های اول نباید برنامه زمان بندی خاصی را در نظر گرفت بلكه مادر به تدریج ظرف یكی دو ماه به یك زمانبندی مناسب برای تغذیه كودكش می رسد.

 

در ابتدا هر 2 تا 3 ساعت و یا زمانیكه كودك به نظر گرسنه می رسد به او شیر دهید. كودك تا زمانی كه به وزنی معادل 5 كیلو برسد در هر نوبت 30 تا 90 سی سی (میلی لیتر) شیر می خورد. بیشتر از آنچه می تواند بخورد به او شیر ندهید. متخصص كودكان می تواند در مورد میزان مناسب شیر در ماه های آینده كه كودكتان رشد می كند به شما كمك كند.

 

از كجا مطمئن شوم كه كودكم براحتی با شیشه شیر می خورد؟

گوش كنید و نگاه كنید. اگر مكیدن كودك خیلی سر و صدا ایجاد می كند شاید مقداری هوا همراه با شیر می خورد. برای جلوگیری از خوردن هوا كودك خود را در وضعیت 45 درجه نگهدارید. همچنین شیشه را در وضعیتی قرار دهید كه سر شیشه پر از شیر باشد.

 

سعی كنید اگر كودكتان با شیشه نیز شیر می خورد او را در آغوش بگیرید. شیر دادن فرصت بسیار خوبی برای در آغوش گرفتن كودك و تماس بدنی با اوست.

 

هیچگاه شیشه را چیزی مثل بالش تكیه ندهید و رها نكنید زیرا ممكن است باعث خفگی كودك شود.

جدیدترین مطالب سایت