آیا بدن در برابر بوتاکس مقاوم است یا نه؟

آیا بدن در برابر بوتاکس مقاوم است یا نه؟

بوتاکس چیست و آیا بدن در برابر انجام این عمل مقاوم است یا نه؟ رروز بر تعداد جوانانی که به بوتاکس کردن روی می‌برند و خطر ورود مواد شیمیایی به بدنشان را به جان می‌خرند و برای داشتن صورتی بی نقص هزینه‌های گزافی پرداخت می‌کنند افزوده میشود، اما آیا این امکان وجود دارد که سال‌ها بعد از تزریق، به یکباره بوتاکس حالت خود را ازدست بدهد؟

 

ما با دکتر ماکرین الکسیادز آرمناکانر، که متخصص امراض پوستی است صحبتی داشتیم تا بفهمیم آیا تزریق بیش از حد بوتاکس، توانایی کاهش خطوط ریز و چروک‌ها را دارد؟ و اینکه چگونه این اتفاق می‌افتد.

 

دکتر الکسیادز میگوید: مطالعات نشان می‌دهد که اگر دوز مورد مصرف برای بوتاکس، ۱۰۰ واحد یا بیشتر باشد، بدن نسبت به محصول واکنش نشان می‌دهد و تولید آنتی بادی افزایش میابد. این، بدین معناست که پس از تزریق ثانویه، بوتاکس دیگر تاثیری نخواهد داشت. ماهیچه‌ها به سرعت شروع به ترمیم می‌کنند و ماهیچه‌هایی که تزریق رویشان انجام شده مثل بار اول تزریق، واکنش نشان نخواهند داد.

 

این مصونیت، یک شبه اتفاق نمی‌افتد و تزریقات پیوسته است که موجب می‌شود فرد نسبت به آنها ایمنی پیدا کند. اما چرا تاثیرآن فقط چند ماه یا چند سال است؟ دکتر الکسیادز می‌گوید: با افزایش سطح آنتی بادی، بیشتر بوتاکس‌ها قبل ازاینکه شانس جذب شدن توسط بخش‌های انتهایی عصب را داشته باشند، غیر فعال می‌شوند. درنتیجه با هر تزریق مجددی، تاثیر بوتاکس کم و کمتر می‌شود و سرعت ترمیم ماهیچه‌ها افزایش میابد.

 

به همین علت است که مردم به روش‌ها و انواع دیگری از تزریقات روی آورده‌اند. دکتر الکسیادز می‌گوید: من متوجه شده‌ام که اگر کسی نسبت به بوتاکس مصونیت پیدا کند، به اشکال کوچک سم بوتولینیوم آ هم واکنش نشان می‌دهد، یعنی یک دیسپورت جدید.

 

دیسپورت یک نوع پروتئین کوچک است که غالبا در بدن افرادی که به بوتاکس پاسخ نمی‌دهند عمل می‌کند. نوع دیگر بوتاکس، اگزومین است که توسط  سازمان غذا و دارو مورد تایید قرارگرفته و به عنوان جایگزین ارائه خواهد شد.

 

 

 

جدیدترین مطالب سایت