نگار فروزنده (زاده ۳ تیر ۱۳۵۷ در شمیران، تهران) بازیگر ایرانی است.وی کلاسهای بازیگری را زیر نظر حمید سمندریان گذراند و سپس به سینمای حرفهای ایران روی آورد. بهترین بازی او در فیلم کافه ستاره اثر سامان مقدم بودهاست. او بازیگری را از ۱۴ سالگی آغاز کرد. پس از بازی در فیلم پاپیتال، بسیاری از منتقدان بازی وی را ستودند. وی در دو فیلم از داریوش مهرجویی در سه نقش حضور یافت. مسعود کیمیایی، ابراهیم حاتمیکیا دیگر اسامی ثبتشده در کارنامۀ هنری اوست. از ویژگیهای بارز بازیگری نگار فروزنده، ایفای نقشهای متفاوت است
از چه سنی وارد حرفه بازیگری شدید؟
نگار فروزنده : زمانی که ۱۴ ساله بودم وارد دنیای بازیگری شدم و همیشه عاشقانه کارم را دوست داشتم و دارم. من زمان کمی را صرف این علاقه ام نکرده ام و همیشه همین حس دوست داشتن بوده که در کارها کمکم کرده است. وقتی تصمیمم برای ادامه این حرفه جدی شد در کلاس های مرحوم سمندریان شرکت کردم و مطالعه زیادی هم داشتم؛ در کنار اینکه با دوستانم دور هم جمع می شدیم و کار تئاتر انجام می دادیم
پس چطور با وجود این همه اشتیاق، در این چند سال اخیر حضورتان در سینما و تلویزیون این قدر کم رنگ شده است؟
در این ۲۰ سالی که کارم را شروع کرده ام اتفاق افتاده که در دوره هایی کم کار شده ام ولی این وضعیت موقتی بوده و پس از مدتی دوباره شرایط برای انجام کارهای خوب، برایم فراهم شده اما احساس می کنم رویه ای که دو، سه سال اخیر طی کرده ام با همیشه فرق دارد و اصلا خوشایند به نظر نمی رسد.
باتوجه به این وضعیت در این سال ها به داشتن حرفه دومی فکر نکرده اید؟
نه واقعا، چون همیشه این تصور را داشته ام که بازیگری حرفه اصلی من است و با وجود برد اندک مالی که دارد، تنها انتخابم است. مشکل اینجاست که همه فکر می کنند بازیگران درآمد های بالایی دارند ولی این اتفاق فقط برای عده معدودی از بازیگران می افتد و بقیه آنها از نظر مالی در شرایط مناسبی نیستند مگر اینکه حرفه دیگری داشته باشند زیرا همین حداقل دستمزد هم در این روزها به ما پرداخت نمی شود مثلا من دو سال پیش در فیلمی بازی کردم و آن فیلم اکران هم شده اما تا به امروز هنوز دستمزدم را نگرفته ام.
با همه اینها برای شما که ۲۰ سال است حرفه بازیگری را دنبال می کنید، فاصله گرفتن از کار سخت نیست؟
چرا اتفاقا سخت است. بخش زیادی از نوجوانی و جوانی من در این عرصه گذشته و تاثیری که این حرفه در زندگی شخصی هر بازیگر دارد، آنقدر پر کننده است که نمی توان برایش حتی قیاسی داشت اما واقعیت این است که وقتی می بینم کاری را از بین چندین پیشنهاد انتخاب کرده ام- چون فکر می کنم با توجه به عواملش خروجی خوبی داشته باشد- ولی در نهایت همان یک کار هم وقتی روی پرده سینما می رود آنقدر بد است که خودم هم حاضر نیستم آن را ببینم، ترجیح می دهم باز هم کمتر از آنچه در این دو، سه سال انتخاب کرده ام، انتخاب کنم.
نگار فروزنده : هیچ وقت عمل زیبایی نداشته ام
نگار فروزنده با اشاره به شایعاتی که در فضای مجازی در خصوص اینکه بارها جراحی زبیایی کرده است، تأکرد کرد: تا به حال به غیر از جراحی بینی که آن هم به دلیل تصادف و شکستگی انجام شد، جراحی زیبایی دیگری انجام نداده ام.
وی همچنین در این گفتگو از اینکه هیچ گاه روی صورت خود عمل جراحی نداشته است سخن گفت و گلایه کرد که بعضی از سایت ها در فضای مجازی از عمل های زیبایی متعدد وی خبر می دهند
برای نگار فروزنده زیبایی دغدغه نیست؟
– دغدغه من همیشه رشد شخصیتم بوده است چه به لحاظ فردی و چه به لحاظ اجتماعی. من بیشتر از ظاهر به روحم فکر می کنم و آن را پرورش می دهم.
در تمام این سال هایی که زندگی کرده ام همیشه چهره طبیعی خودم را دوست داشته ام و خدا را به خاطر آن شکر می کنم؛ حال هر شکلی می خواهم باشم، همینی که هستم را دوست دارم و حاضر نیستم تغییری در آن ایجاد کنم. در واقع دغدغه ام هیچ گاه این مسئله نبوده، آنچه برایم مهم است و برای رسیدن به آن تلاش می کنم رشد فکری، شخصی، روح و روانم است و به تمام دوستانی که این قدر به دنبال نشر اخبار دروغ و سرک کشیدن در زندگی بقیه هستند هم پیشنهاد می کنم به دنبال برطرف کردن نقایص خود و به دست آوردن سلامت روح و روان شان باشند. از مردم عزیزم هم می خواهم ذهن شان را درگیر این مسائل کذب که ریشه در کمبود شخصیتی بعضی افراد دارد، نکنند
بهترین بازی نگار فروزنده در فیلم کافه ستاره اثر سامان مقدم بوده است. در این فیلم او ر کنار هانیه توسلی و افسانه بایگان به ایفای نقش پرداخت.
خلاصه داستان : کافه ستاره، داستان زندگی سه زن به نام های فریبا، سالومه و ملوک در یکی از محله های قدیمی تهران است….
بعد از بازی در فیلم پاپیتال بسیاری از منتقدین بازی وی را ستودند. فیلم پاپیتال با اینکه فیلم ضعیفی بود اما برای نگار فروزنده اتفاق بزرگی محسوب میشد. چون برای اولین بار در فیلمی سینمایی نقش اول را بازی می کرد.
خلاصه داستان: مریم زادمهر وکیل موفقی است. یکی از موکل های او به نام عطیه توسط همسرش جلیل که مشکوک به بیماری پارانویاست کتک می خورد. زادمهر حکم طلاق عطیه را از دادگاه می گیرد و جلیل در صدد انتقام از او برمی آید
فیلم شناسی سینمایی نگار فروزنده
۱۳۸۸ انتقام-شرط اول
۱۳۸۷ اخراجی ها ۲-دعوت-محاکمه در خیابان
۱۳۸۶ دایره زنگی
۱۳۸۵ بلند گریه کن-اخراجی ها-پاپیتال
۱۳۸۳ کافه ستاره
۱۳۷۹ دعوت به شام
۱۳۷۸ داستان های جزیره
۱۳۷۷ میکس
۱۳۷۶ پشت دیوار شیشه
۱۳۷۴ بازیهای پنهان
تله فیلم نگار فروزنده
انتقال ۱۳۸۷
مجموعه های تلویزیونی نگار فروزنده
۱۳۹۰ شهر دقیانوس
۱۳۸۹ دارا و ندار
۱۳۸۴ ریحانه
۱۳۸۲ من یک مستاجرم
۱۳۸۱ پاورچین (بازیگر مهمان)
۱۳۷۸ جوان امروز
۱۳۷۷ راه سوم
۱۳۷۶ گل های آفتابگردان
فروزنده در ارتباط با حوادثی که در زندگی هنریاش رخ داده میگوید: چند سال پیش در یکی از سکانسهای قسمت سیزدهم سریال «راه سوم» سر صحنه، یک ناهماهنگی زمانی بهوجود آمد و دری که باید سر صحنه باز میشد با کمی تاخیر و اتفاقات دیگر، توی صورت من باز شد! ضربه بهقدری شدید بود که باعث شد بینیام بشکند، واقعیت موضوع این است بزرگترین دلیل این حوادث نبود نیروی متخصص سر صحنه است.
چند سال پیش هم در زندگی شخصیام یک تصادف خیلی سنگین داشتم. در واقع با سرعت بالا توی جاده رانندگی میکردم که لاستیک جلوی ماشین ترکید و ماشین منحرف شد. این حادثه باعث شد مدت زیادی در بیمارستان بستری شوم؛ دندههایم شکست، طحالم را از دست دادم و جراحتهای زیادی پیدا کردم. برای همین اتفاقات است که همیشه امیدوارم هیچوقت چنین حوادثی برای کسی رخ ندهد و همه سلامت و تندرست باشند.
عکس های شخصی نگار فروزنده
جدیدترین عکسهای نگار فروزنده بازیگر