چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

 

تاحالا شده شاهد از هم پاشیدن زندگی و طلاق باشید و بعد از اون زن یا مرد شدیدا احساس پشیمانی کنند ولی دیگه راه برگشتی نباشه؟

میتونین این مطلب رو مطالعه کنید تا بتونین ازش درست استفاده کنید و به اطرافیانتون یاد بدید.

به گزارش فراناز پشیمانی بعد از طلاق احساسی شایع در میان اکثر زوج‌هایی که طلاق گرفته اند می باشد. احساساتی که افراد بعد از طلاق درگیر آن می شوند متفاوت است. برخی از افراد بعد از طلاق به احساس پشیمانی گرفتار می شوند.
پشیمان شدن بعد از طلاق گرفتن

قطعا هیچ دو نفری با قصد جدایی و طلاق با یکدیگر ازدواج نمی کنند و مقصود همه زوجین، تشکیل یک زندگی پایدار به دور از هرگونه جنگ و دعوا و مشکل است.

 

ولی همیشه همه چیز بر وفق مراد پیش نمی رود و پس از گذشت چندي، دو طرف با رویارویی با مشکلات زندگی و آشنایی بیشتر ابعاد رفتاری یکدیگر، متوجه وجود تفاوت و به اصطلاح امروزی عدم تفاهم می شود که گاها باشدت تشدید شدن حجم اختلافات دو طرف تصمیم به جدایی می گیرند.

 

ولی نکته اینجاست که هنگامی که با برخی اشخاص پس از طلاق صحبت می کنیم با جملاتی مانند “کاش بیشتر برای زندگیمان سعی نموده بودم”، “قدرش را ندانستم”، “فکر می کردم وی بزرگترین مشکل زندگی من است ولی اکنون می فهمم اشتباه می کردم” روبرو می شویم که نشان از پشیمانی از تصمیم جدایی و طلاق دارد.

 

این احساس گناه و عذاب وجدان تا جایی پیش میرود که زندگی معمولی شخص را مختل و وی را دچار بحران روحی و عاطفی شدید می کند.

 چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

 

آیا میدانید به چه دلیل بعضی از اشخاص دچار احساس پشیمانی از جدایی می شوند؟

طلاق جزء تغییراتی در زندگی شخص است که سطح استرس آن بالاست. بسياري از اشخاص تا پیش از جدایی تصوری از آن ندارند. به همین علت، بعد از رویارویی با استرس و سختی های دوره بعد از طلاق دچار حس پشیمانی می شوند.

ديگر علل حس پشیمانی پس از طلاق عبارتند از:

1- عجله در طلاق و عدم دریافت مشاوره

2- نگاه منفی از طرف جامعه و فشار وارد شده از طرف اجتماع به ویژه به زنان

3- ترس از تاثیرات منفی آن بر فرزندان و نگرانی برای روحیه فرزند

4- احساس تنهایی

5- دلتنگی برای استقلال قبلی

6- مشکلات اقتصادی و ترس از هزینه های زندگی بعد از طلاق

7- ترس از شروع دوباره/از صفر

8- خبردار شدن از خوشبختی همسر سابق با یک نفر ديگر

9- ترس از اثرات طلاق بر ازدواج مجدد

10- فراموش کردن سختی های گذشته و پررنگ تر شدن خوشی ها کنار همسر سابق

 چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

 

این راهکارها به شما یاد میدهند که احساس پشیمانی نداشته باشید.

1-به خودتان مهلت دهید

به این نکته توجه داشته باشید که هر تصمیمی در زندگی تبعات و پیامدهایی دارد و حتی تصمیمات درست هم امکان دارد که فشارهای منفی زيادي را به شما تحمیل کند.

به خودتان فرصت دهید تا خشم و اندوه ناشی از زندگی قبل و طلاق از بین برود. چنانچه تصمیم شما برای طلاق درست بوده باشد، به مرور با تبعات آن سازگار می شوید و حس غم و پشیمانی تان کاهش پیدا می کند.

 

2-رابطه صمیمانه ای با همسرتان برقرار کنید

یکی از مهم ترین راههای غلبه بر احساسات مخرب پس از طلاق این است که رابطه ی دوستانه ای را با همسر سابقتان برقرار کنید.

طلاق بدترین خصوصیت همسران را اشکار می کند و یک طلاق پرسروصدا با جنجال های فراوان و صحبت های غیرقابل باور همراه است.

حتی چنانچه طلاقتان توافقی بوده باشد، برقراری یک ارتباط دوستانه با همسری که حالا برایتان بیگانه شده است، فرایندی طولانی و دشوار است.

 

داشتن رابطه مؤثر و گوش دادن به احساسات، اولویت ها و نظرات همدیگر بدون متهم کردن یکدیگر رمز موفقیت در ایجاد این رابطه است.

شکل پذیری این رابطه در صورت داشتن فرزند مهمتر هم می شود، چرا‌که رابطه مؤثر شالوده ی مشارکت هم پدر و هم مادر در تربیت موفق فرزندان است که شاید، درد جدایی والدین را تاحدی تسکین بدهد.

 

3-بلند شید و رو به آینده ای روشن حرکت کنید

هر اتفاقی هم که بیفتد، همیشه صحبت ها و غیبت های بی پاياني را در مورد اتفاقات ازدواج قبلیتان خواهید شنید. اجازه ندهید این صحبت های بی فایده روحیه تان را خراب کند و خودتان در این گفتگوها شرکت نکنید.

سرتان را بالا نگه دارید و به مسایل مهم زندگی تان مانند شغل، ارتباط با فرزندان و به حل و فصل مسایل قانونی طلاق بپردازید. به پایان رسیدن ازدواج و زندگی مشترک سخت است.

نظرات دیگران در مورد رابطه تان مهم نیست. با همسر سابقتان مودبانه رفتار کنید و به تدریج پیش بروید.

 

4-قبل از شروع رابطه جدید به خودتان مهلت بدهید

بعضی آقایان پس از جدایی به راحتی وارد رابطه جدید میشوند ، ولی آغاز یک رابطه عاطفی جدید برای برخی آقایان سخت تر است.

اگر قلبتان شکسته باشد، مسلماً برایتان اسان نخواهد بود که به سرعت دسته گلی بخرید و به خواستگاری بروید.

 

پس به خودتان زمان بدهید. به خودتان اجازه بدهید تا زندگی مجردی را با تمام سختی ها و خوشی هایش دوباره درک کنید. زندگی تان یک روزه ساخته نشده است و دوباره ساختن آن هم یک روزه انجام نمی شود.

 چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

 

مجددا میخواهید ازدواج کنید؟ آیا ازدواج بلافاصله پس از طلاق کار درستی است؟

مردان نباید بلافاصله پس از جدایی به یک رابطه جدید فکر کنند.

بدین دلیل که آنها دیرتر واکنش های واقعی خویش را نشان میدهند و این تصمیم میتواند بخاطر هیجانات زودگذر باشد و باعث شکست های بعدی را هم برای آنها فراهم کند. از این جهت ازدواج بلافاصله پس از طلاق اشتباه است.

 

 

بدانیم تبعات طلاق را برای مردان

مردان پس از طلاق بیشتر دچار افسردگی های روحی می شوند، اکثر مردان پس از طلاق از همسر خود، گوشه گیر شده و روابط اجتماعی خود را کاهش می دهند.

رابطه با فرزندان بسیار دشوار و همراه با مشکلات می شود، یکی از تبعات طلاق برای مردان ازدواج مجدد است، بدبینی هم از عواقب طلاق برای مردان میباشد که ازدواج مجدد یا برگشت پس از طلاق را سخت تر می کنید.

 

بدانیم عوارض و تبعات طلاق را در زنان

تبعات طلاق برای مردان نسبت به عواقب طلاق برای مردان بیشتر است، در خانواده و جامعه این افراد را با یک دید منفی نگاه می کنند، ازدواج مجدد موضوعی است که به سادگی رخ نخواهد داد.

چون در گذشته یک بار شکست خورده اند شرایط ازدواج مجدد سخت است و نگرانی ها بسیار زیاد می باشند، پیدا کردن یک شغل و زندگی با هزینه ها خود به تهایی مشکل بزرگی است. متأسفانه اشخاص سود جو زنانی را که طلاق گرفته اند یک هدف قرار می دهند.

 چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

*در ادامه میتوانید تبعات طلاق برای فرزندان را در فراناز مطالعه کنید.

پدیده‌ طلاق پدیده‌ای‌ است‌ که‌ متأسفانه‌ آمارش‌ نه‌ تنها در مملکت‌ ما، بلکه‌ در تمام‌ جهان‌ رو به‌ افزایش‌ است‌.

مشکلاتی‌ از قبیل‌ فقر، عدم‌ درک‌ متقابل‌، دخالت‌ خانواده‌، اعتیاد، ازدواج‌ مجدد و غیره‌ عواملی‌ هستند که‌ این‌ آمار را بالا می ‌برند و کافی‌ است‌ که‌ در این‌ میان‌ یک‌ راهنمای‌ درست‌ و منطقی‌ وجود نداشته‌ باشد، گرچه‌ این‌ روزها طلاق‌ بیشتر چیزی‌ شبیه‌ به‌ مُد شده‌ تا یک پدیده‌. به‌ امید روزی‌ که‌ هیچ‌ گاه‌ شاهد چنین‌ اتفاقات‌ تلخی‌ نباشیم‌.

 

1-ایجاد زمینه های وسواس در دختران و پسران:

( وسواس تکرار بدون اراده و افراطی اعمال و کارهای روزمره است )

 

2-بروز افسردگی در کودکان و نوجوانان:

در این نوع بیماری اجتماعی، فرد فاقد احساس لذت یا درک کمتری از زندگی روزمره است، بی اشتهایی بر او چیره شده و خستگی به طور مداوم در ارگانیسم بدن وی مشاهده می شود.

 

3-به وجود آوردن زمینه های اضطراب:

در نوجوانان حالتی شبیه به احساس ترس، نگرانی و تشویش به وجود می آید. در این بیماری علائم بیم از آینده در رفتار نوجوانان مشهود است.

نوجوان با توجه به سستی مبانی خانواده از تفکر در مورد برنامه ریزی مدون برای حرکت های دسته جمعی و گروهی وحشت دارد.

 چرا بعد از طلاق پشیمان میشوید؟

 

4-ایجاد روحیه پرخاشگری و عصیان در نوجوانان:

نتیجه محرومیت های مداوم از مهر و محبت پدری است. در این نوع بیماری چون نوجوان امکان مذاکره حضوری و مستقیم و متقابل با پدر و مادر خود را نمی یابد و از طرفی سؤال های خود را بی جواب می بیند، روحیه عصیان و پرخاشگری در او به وجود می آید.

رفتارهای پرخاشگرانه در اعمال و گفتار نوجوانانی که خانواده های آنان از همدیگر جدا شده اند کاملاً مشهود است.

 

5-احساس بی قراری:

این بیماری با شدت و ضعف در نوجوانان خانواده هایی که شاهد جدایی پدر و مادر خود بوده اند مشاهده می شود. حالتی که فرد در مقابل هرگونه عاملی تحریک پذیر است یعنی حتی در مقابل محرک های ضعیف عکس العمل شدید نشان می دهد.

حسادت سوءظن و سماجت، در نوجوانان خانواده هایی که والدین آنها از هم جدا شده اند این حساسیت ها دیده شده است. این گروه از نوجوانان در مقابل همراهان و همسالان خود حساسیت بیشتر و زیاده از حد نشان می دهند.

جدیدترین مطالب سایت