مراقب لیف حمام تان باشید، این وسیله مریض تان میکند!

مراقب لیف حمام تان باشید، این وسیله مریض تان میکند!
شوینده‌های اسفنجی که برای ساییدن و کشیدن کف صابون روی بدن شما استفاده می‌شوند درواقع پناهگاه خوبی برای باکتری‌ها هستند.
 
به گفته محققان میکروب‌شناسی لیف‌ها وقتی تازه استفاده شوند بهداشتی هستند. اینکه چطور نگه‌داشته شوند طول عمر آن‌ها را تعیین می‌کند. لیف شما سلول‌های مرده پوست را از بدنتان می‌ساید که در همه گوشه‌ها و درزهای تاروپود لیف‌گیر می‌افتند و وقتی تا زمان استفاده بعدی در حمام رهایش می‌کنید شانس بیشتری به رشد باکتری‌ها می‌دهید. محیط حمام محیطی مرطوب و بدون گردش هوا است و مکان مناسبی برای باکتری‌ها که هر چیز ارگانیکی را مثل آن‌هایی که سلول‌های پوست در لیف به‌جا می‌گذارند می‌خورند.
هر زمان که لیف مرطوب‌تر شود و به‌خوبی خشک نشود ارگانیسم‌ها رشد می‌کنند بنابراین وقتی فکر می‌کنید که در حال شستن بدن کثیف خود هستید درواقع دارید با باکتری‌های کثیف این سایش را انجام می‌دهید. حالا با چند گام اجازه ندهید لیف شما به خانه امنی برای باکتری‌ها بدل شود:
 
 
 
اجازه دهید خشک شود
لیفتان را از محیط مرطوب خارج کنید. بگذارید حمام جریان هوای مناسبی بین دو بار استفاده برای خشک شدن داشته باشد. برای نتیجه‌گیری بهتر پس از شستن خودتان و قبل از آویزان کردن لیف برای استفاده بعدی آن را با صابون بشویید.
 
 
 
عوضش کنید
به‌محض تغییر رنگ و بو لیفتان را عوض کنید.
 
 
 
ماکروویو کنید
به‌طور منظم لیف را بیرون از رطوبت داغ حمام بگذارید و گه گاهی وقتی‌که مرطوب است به مدت 20 ثانیه در ماکروویو بگذارید البته این کار برای لیف‌هایی است که از مواد ترکیبی تشکیل‌شده باشند نه لیف‌های کاملاً پلاستیکی.
 
 
 
سفیدش کنید
لیف را در محلولی با آب و 5 درصد رنگ‌زدا خیس کنید. این کار باکتری‌ها را خواهد کشت.
به‌طورکلی توصیه می‌شود از هیچ لیف، کیسه حمام یا پاک‌کننده زبری در حمام استفاده نکنید. پدهای اسفنجی یا شوینده‌های بدن و دست خودتان برای پاک کردن کافی است. نیازی نیست پوست خود را خراش دهید.
 
 
گردآوری : فراناز
مطالب داغ هفته اخیر