تیک عصبی کودکان درمانی دارد؟

تیک عصبی کودکان درمانی دارد؟

ودکان دارای تیک عصبی غالبا از نظر خانوادگی وضعیت خوبی ندارند.

دکتر اکبر سلطان زاده در گفتگو با فراناز با اشاره به اینکه تیک های عصبی برای تخلیه حالت ها و فشار درونی ایجاد می شود اظهار داشت: این تیک ها بیشتر به دلیل اظطراب و تشویش در فرد ظاهر می شود و موجب بروز حرکات غیر ارادی و خارج از کنترل فرد که در تمام بدن قابل مشاهده است دیده می شود.
وی در خصوص سن بروز این بیماری گفت: تیک های عصبی بیشتر در بچه 7 تا 10 ساله دیده می شود و در پسربچه ها شیوع بیشتری دارد.
این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: کودکان دارای تیک عصبی غالبا از نظر خانوادگی وضعیت خوبی ندارند، مدام تحت فشار هستند و به علت هوش بالایی که دارند همیشه می خواهند بهترین باشند و نمره بالایی در مدرسه بیاورند.
دكتر سلطان زاده در مورد این نوع تیک ها که معمولا ساده تلقی می شوند اظهار کرد: در تیک های عصبی عوامل محیطی نقش موثری دارند و اظطراب درونی به صورت تیک ظاهر می شود.
وی با اشاره به ظاهر شدن این تیک ها در قسمت های مختلف بدن بیان داشت: این تیک های عصبی ساده بیشتر در ناحیه صورت دیده می شود و در اکثر مواقع قابل درمان است و برطرف می شوند.
این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به تیک های عصبی در سنین نوجوانی گفت: این تیک های عصبی که به ژیل تورت معروف هستند در نوجوانان به صورت حرکات ارادی و غیر ارادی و اکثرا در چشم، زبان و حتی حلق مشاهده می شود و اختلالاتی ایجاد می کند.
دکتر سلطان زاده بیان داشت: نوجوانان که به این اختلال دچار می شوند نا به هنگام صدای حیوانات در می آورند، حرفهای رکیک و زشت می زنند و حتی بدون اینکه خود آگاه باشند به دیگران توهین می کنند.
وی با بیان اینکه درسنین نوجوانی این تیک ها با دارو درمان می شوند گفت: این درمان ممکن است چند سال طول بکشد و در نوع شدید، تیک های عصبی در سر، صورت، دست، شانه و گردن دیده می شود و درمان طولانی تری احتیاج دارد.
دکتر سلطان زاده در پایان خاطر نشان کرد: درمان نوع شدید این بیماری ممکن است تا پایان عمر به زمان نیاز داشته باشد و موجب درونگرا و گوشه گیر شدن فرد شود.

 

گردآوری : فراناز

جدیدترین مطالب سایت