رنگ طلایی لوكسترین رنگ دنیاست. استفاده از رنگ طلایی در چیدمان و دکوراسیون خانه جلوه خاص و منحصر بفردی را بوجود می آورد.
به گزارش سایت فراناز در روزهایی كه استفاده از رنگ طلایی برای دكوراسیون بسیار فراگیر شده، برای خلق چنین فضایی باید نكاتی را در نظر داشته باشید. رنگ طلایی با همه ابهتش، زمانی زیبا به نظر میرسد كه ظرافتش هم در نظر گرفته شود. اگر تناسب را رعایت نكنید حضور همین رنگ جذاب، فضا را بسیار آزاردهنده میكند. برای اینكه با اصول استفاده كردن از رنگ خاص طلایی آشنا شوید سراغ یک معمار و طراح فضای داخلی رفتهایم.
این معمار دارای مدرك بینالمللی ACS و ICS از كانادا و انگلیس است. او در طراحی دكوراسیون داخلی این روزهایش بسیار از رنگ طلایی استفاده میكند چون معتقد است طلایی رنگ پرطرفداری در میان ایرانیهاست. اصول اضافه كردن رنگ طلایی در دكوراسیون داخلی را این طراح به شما آموزش میدهد.
طلایی مدرن؛ طلایی كلاسیك
رنگ طلایی در سبك كلاسیك شناختهشدهتر است. در واقع این رنگ در هر جایی استفاده شود فضا را لوكس میكند. استفاده از رنگ طلایی در سبك مدرن هم منجر میشود این سبك كمی به سمت تجمل كشیده شود. در سبك مدرن رنگ طلایی در سطوح صافتری استفاده میشود اما در سبك كلاسیك روی منبتها و ابزارهای چوبی و برنز پر نقش و نگار به كار میرود؛ مثلا در خانهای به سبك مدرن ممكن است یك دیوار آجری داشته باشید كه تنها چند آجر آن را طلایی كنید. از پیشنهادهای دیگر استفاده از رنگ طلایی در خانهای به سبك مدرن، نصب یك قاب طلایی رنگ ساده و بدون هیچ عكسی روی زمینه یك دیوار است.
حذف نور موضعی
رنگ طلایی درخشش دارد. پس احتیاج به استفاده از نور موضعی در فضا وجود ندارد چون باعث میشود از جلوه رنگ طلایی كاسته شود و زمانی كه طلایی در معرض مستقیم نور قرار میگیرد، درخشش آن چشم را آزار میدهد. معمولا رنگ طلایی در جاهایی استفاده میشود كه نور طبیعی نداریم یا به شكلی محدود در فضا وجود دارد. برای دكوراسیونی با رنگ طلایی حتما باید از نورهای آفتابی در فضا استفاده كرد. به این خاطر كه رنگ طلایی بیشترین درخشش را در فضای تاریك دارد.
جالب است بدانید رنگ طلایی تنها رنگی است كه با تمام گروههای رنگی و با تمام رنگها از سفید تا سیاه جذاب به نظر میرسد. طلایی در تركیب با رنگهای پرطرفدار معماری داخلی مثل رنگ فیروزهای، بنفش و مشكی بینظیر است.
مات یا براق؟
رنگ طلایی لوكسترین رنگ دنیاست. به این دلیل كه گرانترین فلز موجود در دنیا طلاست. استفاده از رنگ طلایی به صورت مات یا براق دو حس مختلف را در دكوراسیون به وجود میآورد. وقتی میخواهیم در سبك مدرن از رنگ طلایی استفاده كنیم، بهتر است به صورت مینیمال (مختصر و محدود) باشد؛ یعنی از رنگ طلایی با پوشش مات و در كمترین سطح استفاده كنیم ولی زمانی كه میخواهیم رنگ طلایی بیشتر در فضا به چشم بیاید، باید از طلایی با درصد برق بیشتری استفاده كنیم.
مناسب ترین فضا
اغلب مردم به طراحی داخلی سالن پذیرایی اهمیت بیشتری نسبت به سایر فضاها میدهند. استفاده ماهرانه از رنگ طلایی در این فضا منجر به خلق فضایی مجلل میشود. استفاده از تركیب رنگ طلایی – مشكی و طلایی – آبی در دكوراسیون پذیرایی بسیار جواب میدهد.
همیشه به یاد داشته باشید رنگهایی مثل طلایی كه برق دارند و گرمتر هستند باید در حداقل و رنگهای سردتر در حداكثر فضا استفاده شوند. درواقع طلایی همان رنگ زرد انرژیبخش است كه به آن با درصدهای مختلف برق اضافه میشود.
فقط اكسسوریها
اتاق خواب فضایی است كه ایجاد احساس آرامش در آن، حرف اول را در دكوراسیون داخلی میزند. همانطور كه میدانید زرق و برق رنگ طلایی بسیار زیاد است بنابراین بهتر است رنگ طلایی در اكسسوریها، كوسنها و پردههای اتاق خواب استفاده شود. تنها در صورتی كه لوازم اتاق خواب شما مدرن و ساده است، میتوانید از یك كاغذدیواری طلایی با طرح شلوغ استفاده كنید.
منطقه ممنوعه
بهتر است در آشپزخانه كمترین رنگ طلایی را به كار ببرید. اكثر دكوراتورهای ماهر دنیا استفاده از رنگ طلایی را تنها به صورت نواری در اطراف كابینت یا سرامیك میانی كابینتها توصیه میكنند.
نكاتی كه هر طلایی بازی باید بداند!
معمولا در فریم قاب، مبلمان و لوستر از رنگ طلایی استفاده میشود. دكوراتورها در بخشهایی كه از نظر حجمی كوچكتر هستند از رنگ طلایی استفاده میكنند و رنگ سردی مثل آبی، خاكستری و سبز در پارچه مبل و حداكثر فضا استفاده میشود تا جلوه رنگ طلایی در كنار آنها دوچندان شود. این تناسب باعث زیبایی فضا میشود.
همچنین پارچههای ابریشمی طلایی رنگ برای پرده و كوسن مناسب هستند اما باز هم مراقب باشید اگر برای پرده در حجم زیاد استفاده شود، بهتر است زمینه پرده رنگی به غیر از طلایی داشته باشد و فقط نقوش پارچه هاله ای طلایی رنگ باشد. این نكته رنگ طلایی را پخته تر و جذاب تر به نمایش میگذارد.
مطالب مرتبط :
چیدمان و دکوراسیون خانه به رنگ پیشنهادی پنتون سال 2016
چیدمان و دکوراسیون خانه های با طراحی عجیب و غریب