طول عمر دندان عقل همانند دیگر دندانها است فقط چون دیرتر درمیآید، به تناسب آن مدت زمان بیشتری هم طول میکشد تا پوسیده شود و اگر به طور مرتب بهداشت دهانی رعایت شود، احتمال پوسیدگی آن بسیار کم است.
یک دندانپزشک گفت: اگر رشد دندان عقل به صورت طبیعی و در فضای کافی باشد، نه تنها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند بلکه در هضم و جویدن غذا هم کمک بسیاری میکند. دکتر رحیم قربانی با بیان اینکه دندانهای دایمی تقریبا تا سن 12 سالگی و دندان عقل از سن 18 سالگی و بنا بر رشد فردی رویش پیدا میکند، افزود: رشد دندان عقل به وضعیت فک هر شخص بستگی دارد و در صورت رشد طبیعی نیازی به کشیدن نیست.
این عضو شورای تخصصی بسیج دندان پزشکی در ادامه گفت: رشد این دندان و نبودن فضای دهانی کافی هم، باعث بر هم زدن قطعی نظم دندانهای دیگر نمیشود، تنها امکان دارد به دندان شماره هفت آسیب وارد کند و باعث پوسیدگی آن شود و کشیدن آن توسط دندان پزشک و با توجه به زاویه گرافی که روی دندانهای فرد انجام میشود، صورت میگیرد.
قربانی درباره طول عمر دندان عقل گفت: طول عمر این دندان همانند دیگر دندانها است فقط چون دیرتر درمیآید، به تناسب آن مدت زمان بیشتری هم طول میکشد تا پوسیده شود و اگر به طور مرتب بهداشت دهانی رعایت شود، احتمال پوسیدگی آن بسیار کم است. وی اضافه کرد: به دلیل فضای کم فکی در خانمها، جراحی دندان عقل در آنها بیشتر صورت میگیرد، اگر رشد آن به صورت طبیعی و در فضای کافی باشد، نه تنها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند بلکه در هضم و جویدن غذا هم کمک بسیاری میکند.