رفع بوی بد دهان با جویدن پونه

رفع بوی بد دهان با جویدن پونه

رفع بوی بد دهان با پونه

 

بسیاری از انسان ها به دلایل مختلف دهانشان به طور طبیعی بوی نامطبوعی دارد و آن ها خجالت می کشند که در جمع به دلیل داشتن این مشکل صحبت کنند. در اینجا ترفندی برای درمان بوی بد دهان با مصرف پونه را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم.

 

طبیعت پونه گرم و نشاط آور است. اعصاب و حافظه سالمندان را تقویت می کند. برگ های آن بادشکن و ضدنفخ است و برای تحریک غدد بزاقی و شیره معده، غذا را به سهولت هضم می کند و اشتهاآور خوبی است.

 

جویدن پونه در رفع بوی بد دهان موثر است و به دلیل دارا بودن ترکیبات ضدباکتریایی، دارویی فوق العاده برای رفع عفونت های تناسلی، ادراری و گلودردهای چرکین بوده و مانند آنتی بیوتیک عمل می کند.

 

رفع بوی بد دهان با جویدن پونه

پونه ماده ای قوی و ضد اسهال است و مصرف زیاد آن موجب یبوست می شود. این گیاه برای درمان استفراغ و دل پیچه نیز مفید است.
 
مصرف زیاد پونه معده را به سوزش می آورد. پونه به دلیل ویتامین C بالا برای تقویت لثه ها نیز موثر است. بخور آن برای درمان سینوزیت عفونی بسیار مفید و چای آن برای اسپاسم (گرفتگی) عضلات خاصیت دارد.

 

عرق پونه خلط آور، قابض و بازکننده عروق است و اسانس آن به دلیل دارا بودن «مانتول» خاصیت بی حسی موضعی دارد و ضدعفونی کننده محیط است. پونه یک انگل زدای قوی است و اگر آن را با عسل بخورید، برای رفع کرم روده نیز موثر است. این گیاه موش، مار و حشرات موذی را فراری می دهد و مرهم آن، تحریکات پوستی مثل گزش حشرات و ضرب دیدگی را بهبود می بخشد. مهم ترین و بارزترین ویژگی پونه کلسیم بالای آن است.

 

این روزها بیشتر پزشکان، مصرف پونه را به خانم های یائسه و افرادی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین کودکان در حال رشد توصیه می کنند. بنابراین کسانی که تمایلی به مصرف شیر ندارند، بهتر است ماست و دوغ را با پونه میل کنند.

عرق پونه را بعد از هر غذا نصف استکان میل نمائید.

 

مطالب مرتبط :

 

فواید باورنکردنی جوشانده پونه

 

10 عامل اصلی بوی بد دهان

 

بوی بد دهان از دیدگاه طب سنتی

جدیدترین مطالب سایت