همه ویژگی های همسر خسیس را بشناسید

همه ویژگی های همسر خسیس را بشناسید

همه ویژگی های همسر خسیس را بشناسید

خساست ویژگی خیلی بد در وجود انسان هاست خصوصا مردها.میگن اگه مردی خسیس باشه و سخاوتمند نباشه برکت از زندگیش میره پس ساده از خسیس بودن شخصی نگذرین.خصوصا اگه قرار باشه باهاش زندگی کنین.

چنانچه شما بعنوان همسر فردی که خسیس است در کنار او هستید حتما باید قبل از ازدواج به این بینش دست پیدا میکردید که وی خسیس است ولی من با این صفت مشکلی ندارم.

بنابراین امروز در این شرایط باید بپذیرید که چنانچه هر نشانه ایی که قبل از ازدواج دیده بودم، نادیده نمیگرفتم قطعاً امروز حس بهتری نسبت به انتخاب خود داشته ام.

 

*خساست از نظر روانشناسی

خساست یک بیماری روان شناختی است که به حس نا امنی درونی شخص برمی گردد. برخی از اشخاص پول و دارایی برای شان به مثابه هویت و شخصیت است. همین سبب می شود که هنگامی که مقدار کمی از آن کاهش پیدا کند، دچار اضطراب شده و بدخلق می شوند. در واقع شوهرتان با خرج نکردن پول تصمیم ناراحتی شما را ندارد، بلکه می خواهد امنیت خود را زیر سایه وجود پول حفظ کند. بنابراین شوهرتان را به دید یک بیمار ببینید، نه شخصی که تصمیم به اذیت کردن شما را دارد.

 

 

*زمان برخورد با خساست همسر چه کنیم؟

زمانی که از رفتار همسرتان غمگین و عصبانی می شوید، ناراحتی تان را ابراز کنید، البته نه با دعوا و جنجال بلکه به وی توضیح دهید که از رفتارهای وی ناراحت می شوید و خجالت می کشید. این توضیح و ابراز ناراحتی ما به صورت منطقی، تلنگری برای تجدیدنظر در رفتارهای نامناسب اوست.

 

اشخاص خسیس با وجودی که امکان دارد سلیقه خوبی داشته باشند ولی برای خرید هر چیزی، ابتدا به مبلغ آن توجه می کنند. بنابراین به جای دلخور شدن یا مسخره کردن همسرتان، از وی تشکر کنید.

به محض اینکه او هزینه ای را بابت خرید چیزی پرداخت نموده، کافی است. تشکر شما نوعی ترغیب برای تکرار این رفتارهای مثبت و از بین رفتن بعضی مشکلات رفتاری همسرتان است.

 همه ویژگی های همسر خسیس را بشناسید

 

*عدم برقراری ارتباط عاطفی در افراد خسیس

این اشخاص حتی نمی توانند از ساده ترین کلمات محبّت آمیز برای بیان احساسات خویش استفاده کنند. جالب این که چنانچه هم از این کلمات استفاده کنند، ازادی و ارامش در رفتارشان دیده نشده و همیشه حالتی از گرفتگی و ناراحتی در رفتار آن ها مشاهده می شود.

 

قبل  از خرید هر وسیله ای برای خانه با همسرمان مشورت کنیم. با وجود اختلاف نظر، مشورت کردن ضروری است تا بعد از خرید با لجبازی وی روبرو نشویم. به این ترتیب، مانع از جنجال شده و زمینه سازی نموده ایم.

 

 

 *افراد خسیس و خرید…

چنانچه به صورت انتحاری خرید کنید و بعد به وی خبر بدهید، احتمالاً با رفتار بسیار نامناسب وی روبرو خواهید شد. فکر نکنید با تکرار این کار، عادت می کند .سعی کنید در مواقع ارامش، نیازتان را به داشتن و خرید آن وسیله با جملات منطقی بیان کنید. باید وی راتوجیه کنید که واقعاً نیازمند داشتن آن وسیله هستید.

 

توقع نداشته باشید چنانچه به دنبال تغيير مبلمان خانه هستید تنها به این دلیل که رنگ آن تکراری شده و یا خواهرتان مبلمانش را عوض نموده، همسر شما بپذیرد.

 

سرانجام، به منظور پاسخگویی به هر نیاز بعد از یک مبارزه طولانی تمام اعضای خانواده باید چارچوبی را که یک شخص معیوب دارد، دنبال کند.

 

والدین( بسته به این که یکی از آن ها در معرض خطر اختلال است) مدام از رفتار و سعی فرزندان خویش در هر زمینه ناراضی هستند.

 

این نارضایتی از مشکلات برنامه درسی تا روال و رفتار روزانه آنهاست.اما این والدین، بر خلاف والدین تکاملی که فرزندانشان را همراهی می کنند، هیچ تلاشی برای پیشرفت فرزند خود نمی کنند.

 

مردان و زنان خسیس هر مسأله را با مسایل مالی اندازه می گیرند و” پول و درامد “مهم ترین عامل زندگی آنهاست.

برای مثال معیار عشق، مقدار، کیفیت یا نوع هدیه خریداری شده است، نه زیبایی این کار.

از روان‌پزشک، روانشناس یا مشاور کمک بگیریم.

 همه ویژگی های همسر خسیس را بشناسید

 

چجوری بفهمیم همسرمون خسیسه یا نه؟

راه های تشخصی خساست در وجود همسر آینده مان

1- همه چیز را به پول ربط می دهد.

2- حرف زدن از خرید چیزی تابو است.

3- زمانی که چیزی خراب می شود، ده ها بار آنرا تعمیر می کند تا راضی به خرید یکی ديگر شود.

4- شما را وادار به خرج نکردن می کند.

5- تعارف شما را برای پرداخت هزینه قبول می کند!

6- هدیه دادن را کار بیهوده ای می داند.

7- روی درامد شما حساب می کند.

8- هنگامی که موقعیت اورژانسی پیش می آید، از پول گرفتن از وی می ترسید

9- دنبال جاهای ارزان است.

10- از رفت و آمد با افراد دیگر نفرت دارد و در حرف هایش این را ابراز می کند.

11- به جای تلفن زدن، تک زنگ می زند یا پیام های متنی می دهد.

12- لباس های تکراری می پوشد.

13- اتاق و انباریش پر از وسایل کهنه و شکسته است که امید دارد جایی به دردش بخورد، حتی شیشه های کهنه و فلزات زنگ زده.

14- حتی در ابراز علاقه هم خساست به خرج می دهد. گویی که نشان دادن علاقه به خرج کردن بیشتر می انجامد.

15- چنانچه از درآمدش سوال کنید، به جوابی نمی رسید.

16- ماشینش در پارکینگ خاک می خورد و وی عاشق پیاده روی است.

17- قرض گرفتن از آن ها غیر ممکن است.

18- در رستوران چیزی نمی خورد، مگر آنکه مهمان کس دیگری باشد. آن زمانی است که اندازه چند نفر می خورد.

 

* خساست و روان پزشکی … روانپزشکی درباره خساست چه میگوید؟

خسیس بودن به خودی خود یک اختلال روان پزشکی نیست و بیشتر یک دیدگاه نسبت به زندگی است، ولی چنانچه شدید باشد، به اندازه بسياري از اختلال های روان پزشکی بر زندگی خویش شخص و نزدیکان وی( خصوصا همسر و فرزندان) اثر دارد.

 

در نگاه اول و بر اساس متون رسمی روان پزشکی، خسیس بودن یکی از علایم مهم در تشخیص نوعی اختلال شخصیت، به نام اختلال شخصیت وسواسی- جبری است، ولی توجه داشته باشیم که در این اختلال، شخص هم نسبت به خودش حساسیت دارد و هم نسبت به دیگران.

 

درصورتی که شخصی تنها نسبت به افراد دیگر( مثلا همسرش) خساست داشته باشد، باید دنبال دیگر علامت های اشخاص خودشیفته باشیم.

همچنين اگر شخصی تنها نسبت به همسرش خساست نشان بدهد، ولی در خصوص خودش و سایر اطرافیان خسیس نباشد، باید مشکلات عاطفی و ارتباطی بین 2 نفر را درنظر بگیریم.

 

مطالب داغ هفته اخیر