همه چیز درباره اسپرم ژله ای + راه های درمان

همه چیز درباره اسپرم ژله ای + راه های درمان

همه چیز درباره اسپرم ژله ای + راه های درمان

 

تا حالا واستون پیش اومده که مایع منی یا اسپرم تون حالت ژله ای داشته باشه؟اصلا میدونید چه مشکلیه و چرا بوجود میاد؟در این مطلب با ما در فراناز همراه باشید تا متوجه بشید به چه دلیل این مشکل به وجود میاد.

لخته های مایع منی بلافاصله بعد از انزال، یک مایع چسبناک و ژلاتینی مانند ایجاد می کند. این ماده دوباره پس از ۵ تا ۴۰ دقیقه مایع می شود. برای مایع منی کاملاً طبیعی است که گلوله های ژله مانند تشکیل دهند.

ژلاتینی شدن و یا به عبارتی چسبناکی و گوله شدن مایع منی میتواند به دلایل گوناگون متفاوت باشد. دوام مایـع منی غلیظ توانایی اسپرم برای حرکت را محدود می کند و این مسأله درمواقعی که شما و همسرتان تصمیم بچه دار شدن داشته باشید اهمیت پیدا می کند.

 

ژله ای شدن اسپرم یا مایع منی یکی از مشکلات جنسی مردان است که نگرانی های بسياري برای زوجین بوجود آورده و تحت تاثیر عوامل مختلفی اتفاق می افتد. در اکثر موارد میتوان غلیظ شدن مایع منی یا ژله ای شدن اسپرم را با خوردن آب درمان کرد.

 

غلظت مایع منی در صورتی که حالت سیالی آن از بین نرفته باشد، در باروری تاثیری نداشته و حتی قدرت بیشتری هم دارد. ولی نکات مهمی وجود دارند که در صورت همراهی آنها با غلظت بالای مایع منی یا ژله ای بودن اسپرم، لازم است که هرچه سریعتر به پزشک مراجعه نمائید.

 

*حالت طبیعی اسپرم یا مایع منی چطور است؟

این مایع معمولاً مایعی سفید تیره( سفید و خاکستری مایل به زرد) است که باید پس از 30 دقیقه رقیق تر و شفاف تر شود.

و بوی آن در واقع بوی کلر مانند این مایع کاملا طبیعی است( بویی مثل کلرین یا سفید کننده).

مزه اش به علت فروکتوز موجود در آن قدری شیرین است. مزه این مایع در اشخاص مختلف متفاوت است.

 

بدانید دلایل ژله ای شدن مایع منی یا اسپرم در مردان را:

1-کم آبی بدن

مهم ترین دلیل ژله ای شدن اسپرم، کمبود آب بدن است. چرا‌که منی عمدتاً از آب تشکیل یافته است. نوشیدن آب کافی در طول روز به تنظیم سطح pH بدن شما کمک می کند.

بدن بطور معمول یک سطح pH از 7.4 را حفظ می کند. موقع کم شدن ميزان آب بدن، سطح pH میتواند نامنظم شود. پس کم‌ابي بدن میتواند منی را سفت نموده و بسياري از اندام های ديگر بدن را هم تحت‌تأثیر قرار دهد.

 

2-عدم تعادل هورمون

منی دارای هورمون های بسياري است که وظیفه محافظت از اسپرم را به عهده دارند. این هورمون ها حاوی میزان زيادي از آندروژن( مانند تستوسترون) و ديگر هورمون های استروئیدی است، که قصد محافظت از اسپرم را دارند.

چون در محیط اسیدی واژن سفر می کنند. سن، رژیم غذایی و سطح فعالیت جسمانی همگی میتوانند به سطوح هورمونی شما تأثير بگذارند. عدم تعادل هورمونی میتواند سبب غلیظ شدن منی و همینطور ژله ای شدن اسپرم شود.

 

3-عفونت از علل ژله ای شدن اسپرم

باکتری های عفونی میتوانند باعث شوند اسپرم ها به هم بچسبند و سبب سفتی منی گردند. همینطور حضور باکتری های عفونی در دستگاه تناسلی میتواند باعث حملۀ گلبول های سفید خون به اسپرم شده و بر غلظت منی اثر بگذارد.

 

همینطور عفونت های دستگاه گوارش، به خصوص عفونت های باکتریایی، میتواند منی را سفت کند؛ در نتیجه افزایش تعداد گلبول های سفید خون به این منطقه، تولید اسپرم در بدن کاهش می یابد. همینطور میتواند سبب کاهش غلظت اسپرم در منی شود و بر شکل اسپرم تأثير بگذارد.

 همه چیز درباره اسپرم ژله ای + راه های درمان

 

 

*سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که آیا بافت منی و ژله ای شدن اسپرم بر باروری اثر می گذارد؟

منی سفت معمولاً ناشی از غلظت بالای اسپرم است و غلظت بالای اسپرم اغلب نشان می دهد که احتمال حاملگی بیشتری دارد. برای منی سفت احتمال کمتری وجود دارد که از واژن خارج شود. این کار شانس باروری را افزایش می دهد.

 

* نکته بعدی این است که چطور میتوانیم غلظت مایع منی را کاهش دهیم؟

1- استفاده از مایعات زیاد

2- توجه در داروهایی که استفاده می شوند. استفاده بعضی از داروها سبب افزایش غلظت مایع منی میشوند .

3- عفونت مایع منی سبب افزایش غلظت آن می شود بنابراین درمان مناسب عفونت کمک در رفع مشکل می کند.

یکی از دلایل مهم افزایش غلظت مایع منی عفونت پروستات یا پروستاتیت است.وجود باکتری در پروستات هم سبب عفونت پروستات و عفونت مایع منی می شود. مردان نابارور فاقد توجیه( ازمایش تجزیه منی به ظاهر سالم و طبیعی است) باید حتماً از نظر وجود عفونت پروستات بررسی شوند.

4- برخی از مواد مدر سبب افزایش حجم ادرار و کاهش آب بدن میشوند ، مانند قهوه، الکل و سودا.مردانی که دارای غلظت بالای مایع منی هستند باید به این نکته توجه کنند.

5- استفاده از بعضی مواد هم سبب کاهش غلظت مایع منی میشوند ، مانند ویتامینe ، گای فنزین( Guaifenesin) و استیل سیستئین

مطالب داغ هفته اخیر