این کودک نابغه اوتیسمی ذهن افراد را میخواند + عکس

این کودک نابغه اوتیسمی ذهن افراد را میخواند + عکس

این کودک نابغه اوتیسمی ذهن افراد را میخواند + عکس

 

اینکه می گویند اگر کسی مشکلی یا بیماری داشته باشد در عوضش خداوند یک نعمت بزرگتر نصیب آن فرد می کند تقریباً حقیقت دارد.

 

یک کودک نابغه اما در عین حال مبتلا به اوتیسم یا درخود ماندگی بحث شبکه های اجتماعی اینروزها است . مادر رامسس مدعی ست که این اُعجوبه کوچولو می‌تواند ذهنش را بخواند.رامسِس سانجینیوی 5 ساله کودکی استثنایی است. این پسربچه لس‌آنجلسی همزمان در حال یادگیری 7 زبان مختلف ازجمله ژاپنی روسی است و می‌تواند معادله‌های جبر را حل کند.

 

این کودک نابغه اوتیسمی ذهن افراد را میخواند + عکس

 

این کودک 5 ساله نابغه همزمان مبتلا به اوتیسم است .به گزارش فراناز «اوتيسم» يا «در خود ماندگي»، نوعي ناتواني رشدي است و با اختلال در سه حوزه شناخته مي شود كه عبارتند از «ارتباطات»، «تخيل»، و «تعاملات اجتماعي». با وجود اينكه درجات متفاوتي از اين بيماري وجود دارد، روان پزشكان معتقدند كه در حدود سه چهارم افراد مبتلا به اوتيسم، به لحاظ ذهني عقب مانده اند.

 

طي دهه اخير، جنبشي در حوزه دفاع از بيماران اوتيسمي صورت پذيرفته است كه بر اين ايده استوار است كه بيماران مبتلا به اوتيسم، ناتوان نبوده و تنها «به لحاظ عصبي»، به طرز متفاوتي نسبت به «افراد معمولي» فكر مي كنند.

 

مطالعات داوسون و ديگران، اين مفهوم را يك قدم جلوتر برده است. آنها معتقدند كه بيماران اوتيسمي نه تنها متفاوت فكر مي كنند، بلكه نحوه تفكر آنها از برخي جهات بهتر از افراد عادي است. از اين امر، تحت عنوان «مزيت اوتيسم» ياد مي شود. .

 

در تصاویری که به‌تازگی منتشرشده است رامسِس به‌درستی طولانی‌ترین واژه انگلیسی در فرهنگ لغت آکسفورد را از اول به آخر و بالعکس تلفظ می‌کند. این واژهعبارت است از: “pneumonoultramicroscopicsilicovolcanocon¬iosis”

 

نیکس سانجینیو، مادر رامسس مدعی ست که این اُعجوبه کوچولو می‌تواند ذهنش را بخواند. مثلاً رامسس اعدادی را که مادرش به دور از چشم او روی کاغذ می‌نویسد، حتی گاهی تا 38 بار پی‌درپی به‌درستی و بدون اشتباه حدس می‌زند. رامسس یک بیمار مبتلابه اوتیسم است

 

دکتر دایان پاوِل، عصب‌شناس و عضو سابق هیئت‌علمی مدرسه پزشکی هاروارد معتقد است که احتمالاً تله‌پاتی کلیدی در برقراری ارتباط با کودکان مبتلابه اوتیسم است.جامعه علمی به صورت جمعی معتقداست که علمی بودن این فیلم ثابت نشده است.

 

بااین‌حال احتمال وقوع چنین مسئله‌ای طبق مقاله‌ای که سال 2014 در پلاس وان (PLOS One) منتشر شد امکان‌پذیر است و محققان بارها توانستند سیگنال‌های فردی را از طریق اینترنت به فرد دومی انتقال دهند و در کسری از ثانیه حرکات دست فرد دوم را کنترل کنند.

 

مطالب مرتبط :

 

پسر نابغه ای که با چشمان بسته کتاب می خواند

 

لیست 10 نفره از نابغه‌ترین دانشمندان دنیا

جدیدترین مطالب سایت