سیام مرداد یادآور یکی از داشتههای بزرگترین دین الهی است، روز جهانی مسجد که به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سیامین نشست سازمان کنفرانس اسلامی به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، 30 مرداد سال 1348 مسجدالاقصی به دست صهیونیستها به آتش کشیده شد، سالها بعد و به همین مناسبت به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و تصویب اعضای سازمان کنفرانس اسلامی در سیامین نشست این سازمان، این روز به نام روز جهانی مسجد نامگذاری شد.
مکانی که از زمان تولد اسلام مهمترین جایگاه برای تمامی عرصههای مذهبی، اعتقادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی جهادی بوده و نقش مهمی نیز در شکلگیری انقلاب اسلامی ایران داشته است.
این نامگذاری بهانهای شد برای یک نامگذاری دیگر، نامگذاری اولین رده بسیج.
بسیج مساجد و محلات قدیمیترین رده بسیج به شمار میرود، هر چند که سال 1388 به عنوان یک رده جداگانه بسیج معرفی شد.
این نشاندهنده اهمیت نقش کلیدی مسجد است، جایی که حتی قبل از بهمن 57 زمینههای شکلگیری فکری و اعتقادی و انسجام و ساماندهی نیروهای مردمی را برای به نتیجه نشستن بزرگترین انقلاب قرن بیستم مهیا میکرد و در آموزش و اعزام فدائیان اسلام به جبهه دفاع مقدس هشت ساله نقشآفرینی داشت.
کسانی که برای اشغال سرزمین موعود پا به پاره تن اسلام نهادند، خوب میدانستند که برای شکستن غرور یک امت باید مقدساتشان را هدف بگیرند و به همین دلیل به سراغ اولین قبله آخرین دین الهی رفته و مسجدالاقصی را به آتش کشیدند تا به خیال خود یکی از مقدسترین نمادهای دین اسلام و معراجگاه پیامبر آن را تحقیر کرده باشند.
اما آنها صاحب این خانه و اهلش را نمیشناختند و شاید فکرش را هم نمیکردند که روزی شعلههای این آتش به جانشان بیافتد و همچون مس گداخته از درون نابودشان کند.
خانهها و شهرکها ساختند تا جایشان را در این زمین غصبی محکم کنند، اما نمیدانستند که مثال این خانهها مثال خانه عنکبوت است، یعنی سستترین خانهها.
از روز جهانی قدس که بگذریم، سیام مرداد نیز روزی برای یادآوری یکی از داشتههای بزرگترین دین الهی است.
به گفته حسین قاسمی مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر، در این روز در ایران اسلامی مثل همیشه جنایتهای صهیونیسم جهانی بازگو و تشریح شد و از نقش و جایگاه مسجد در جامعه اسلامی سخن گفته شده و از خدمتگزاران مساجد و بسیج تجلیل میشود.