اشتباهات افراد clever در زندگی

اشتباهات افراد clever در زندگی

باهوش بودن زیاد هم خوب نیست و بعضی جاها کار دست آدم میده. در این مطلب جذاب اشتباهات افراد clever در زندگی را برایتان میگوییم تا آگاه شوید.

 

 

افراد باهوش معمولا اشتباهاتی را در محیط کاری مرتکب می‏شوند که به آینده شغلی آن ها لطمه می‏زند، پس اگر شما هم در میان این افراد جای می‏گیرید، حداقل از ارتکاب اشتباهات زیر اجتناب کنید.

 

 

باهوش بودن لزوما به معنی پیشرفت در محیط کار نیست و ممکن است هوش زیاد به مانعی برای پیشرفت تبدیل شود. شما ممکن است تصور کنید که باهوش ترین فرد در میان گروه همکارانتان محسوب می‏شوید اما باید به خاطر داشته باشید که باهوش بودن همواره به معنی موفقیت شغلی نیست و حتی برخی اوقات به مانعی برای پیشرفت کاری تبدیل می‏شود.

 

 

1. نادیده گرفتن اهمیت روابط
یک فرد باهوش ممکن است تصور کند که معاشرت با همکارانش جذابیت چندانی برایش ندارد و حتی کسل کننده است و به همین خاطر از توسعه روابطش در محیط کاری اجتناب کند اما چنین رفتاری در بلند مدت به شدت بر پیشرفت شغلی او تاثیرگذار خواهند بود. هر فردی در هر شغلی احتمالا روزی به یاری و حمایت همکارانش نیاز خواهد داشت و فردی که از توسعه روابط با دیگران غافل شده در این روز احتمالا با بی مهری دیگران مواجه خواهد شد. همچنین باید توجه داشت که برخورداری از روابط انسانی خوب با دیگران در محیط کاری می‏تواند به مانعی برای پیشرفت تبدیل شود، به خصوص اگر رئیس شما تصمیم بگیرد که پیش از ارتقای مسوولیت شما، با همکارانتان مشورت کند.

 

 

2. بی توجهی به بازخوردها
هر فردی در هر جایگاهی باید به نظرات دیگران و بازخوردهایی که نسبت به عملکردش دریافت می‏کند توجه نشان بدهد، در غیر اینصورت شاید هرگز فرصت بهبود عملکرد خود را نیابد. افراد باهوش معمولا نسبت به بازخوردها موضع سخت تری دارند و به ندرت به نظرات دیگران اهمیت می‏دهند. چنین رفتاری نه تنها باعث عدم بهبود عملکرد فرد می‏شود بلکه احتمالا به آزرده خاطر شدن دیگران نیز می‏انجامد. بهتر است از نظرات دیگران استقبال کنید و حتی اگر می‏خواهید آن ها را پشت گوش بیاندازید، شیوه محترمانه ای را برای این کار بیابید.

 

 

3. سرخورده شدن به خاطر ناکامی
افراد باهوش معمولا عادت دارند که در انجام امور بهتر از دیگران باشند، چنین افرادی زمانی که باید شروع به انجام فرآیندی بکنند که در آن توانایی فنی ندارند به شدت سرخورده می‏شوند و ناکامی ‏در انجام فرآیند جدید به بهترین نحو احتمالا به رها کردن آن منجر خواهد شد. حتی اگر فرد باهوشی هم باشید بازهم احتمالا باید زمانی را به یادگیری بسیاری از امور اختصاص دهید و بپذیرید که لزوما در هر کاری بهترین نیستید.

 

 

4. عدم درک اولویت های رئیس
افراد باهوش معمولا هرکاری را به شیوه ای که فکر می‏کنند بهتر است انجام می‏دهند و مشکل اینجاست که حتی اگر شما به عنوان یک کارمند بهترین عملکرد را هم داشته باشید اما عملکرد شما از اولویت های رئیس متفاوت باشد در این صورت شانس زیادی برای پیشرفت نخواهید داشت. برای مثال ممکن است که یک کارمند به ایجاد روابطی صمیمانه با مشتری ها اهمیت بدهد و حتی زمان بسیاری را به شکل دادن چنین روابطی اختصاص بدهد اما رئیس او به میزان فروش در کوتاه مدت اهمیت بیشتری بدهد. به همین خاطر بهتر است قبل از اینکه تلاش کنید هر کاری را به بهترین نحو انجام بدهید، به اولویت های رئیس توجه کنید.فراناز

جدیدترین مطالب سایت